Nieuwsbericht

Denk mee over opknapbeurt Houtwijk

Gepubliceerd: 16 oktober 2019Laatste wijziging: 22 oktober 2019

Houtwijk krijgt een opknapbeurt. Samen met de bewoners wil de gemeente plannen maken om de wijk mooier, klimaatbestendiger, socialer, gezonder en nog groener te maken. Wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd hieraan mee te helpen.

Tijdens wijkwandelingen hebben bewoners al veel punten opgemerkt die volgens hen toe zijn aan een opknapbeurt. Een aantal daarvan is op een kaart gezet die is terug te vinden op houtwijkknaptop.denhaag.nl. Aan deze kaart kunnen bewoners tot 6 november nog opknappunten toevoegen. Ook kunnen zij op deze website de ontwikkelingen volgen en meedoen met het maken van plannen.

Bewonersbijeenkomst

Op 29 oktober is er een inloopbijeenkomst voor alle bewoners van Houtwijk. Daar vertellen vertegenwoordigers van de gemeente hoe zij met de bewoners samenwerken aan de plannen voor Houtwijk.

  • Wanneer: 29 oktober 2019 van 17.30 tot 20.00 uur
  • Waar: Koos Meindertsschool, A. Kortekaasplantsoen 125

De bijeenkomst heeft geen vast programma. Bewoners kunnen binnenlopen op het tijdstip dat hen het beste uitkomt.

Geef u op voor de bewonerscommissie

Er wordt een bewonerscommissie samengesteld van bewoners uit de wijk. Samen met andere inwoners en deskundigen werkt de commissie aan het ontwerpen van plannen voor de wijk met de verzamelde opknappunten als uitgangspunt. Wilt u meedoen in de bewonerscommissie? Meld u dan voor 31 oktober aan via het formulier op houtwijkknaptop.denhaag.nl of tijdens de informatiebijeenkomst. U kunt ook een brief sturen naar:

Stadsdeel Loosduinen
Houtwijk Knapt Op
Kleine Keizer 10
2553 CV Den Haag

Op houtwijkknaptop.denhaag.nl kunt u lezen wat er van de leden van de bewonerscommissie wordt verwacht. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar. Zijn er meer aanmeldingen dan plaatsen, dan wordt er geselecteerd.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op houtwijkknaptop.denhaag.nl. Vragen kunt u stellen per e-mail via houtwijkknaptop@denhaag.nl of kom naar de inloopbijeenkomst.