Nieuwsbericht

A. van Spronsenstraat en J. Bosmanstraat krijgen opknapbeurt

Gepubliceerd: 10 september 2018Laatste wijziging: 17 september 2018

Vanaf maandag 10 september start het opknappen van de A. van Spronsenstraat en de stoep van de J. Bosmanstraat ter hoogte van huisnummers 2 tot 24. De werkzaamheden duren ongeveer tot half november 2018.

Wanneer

Vanaf maandag 10 september tot en met ongeveer half november 2018

Werkzaamheden

Het gaat om de volgende werkzaamheden:

  • herbestrating
  • wortelopdruk: om wortelopdruk tegen te gaan, krijgen de bomen meer ruimte. De kruising van de A. van Spronsenstraat en J. Bosmansstraat wordt verhoogd.

Planning

Om overlast zo veel mogelijk te beperken, wordt het werk in fases uitgevoerd. Het werk start aan de kant van de A. van Spronsenstraat bij huisnummers 23 tot 43. Vervolgens gaat het werk door in de richting van de Margaretha van Hennenbergweg. Delen van de stoep en rijbaan zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten.

Bereikbaarheid en veiligheid

De gemeente doet er alles aan om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te garanderen. Toch blijven werkterreinen gevaarlijke plaatsen. Het is verstandig om kinderen te waarschuwen en hen weg te houden van het werkterrein. Het gebied is met hekken afgeschermd. Wel kunt u via loopschotten uw woningen en bedrijven bereiken.

Wilt u zo vriendelijke zijn om tijdens de werkzaamheden:

  • uw auto ergens anders te parkeren
  • voorwerpen die in de weg staan zoals fietsen te verwijderen

Huisvuil

De ondergrondse restafvalcontainers zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. Deze zijn dan niet bereikbaar voor de vuilophaaldienst. U kunt uw huisvuil tijdelijk kwijt in de bovengrondse restafvalcontainers. Deze locatie kunt u ook gebruiken als u een afspraak heeft voor uw grofvuil.

Het kan zijn dat u hierdoor verder met uw huisvuil moet lopen dan u gewend bent. Voor mensen die niet zo goed kunnen lopen kan dat een probleem zijn. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om uw buurvrouw of buurman te helpen als dat nodig is?

Bereikbaarheid hulpdiensten

Hulpdiensten (ambulances, brandweer en politie) moeten tijdens de werkzaamheden de bewoners goed kunnen bereiken. Parkeer daarom uw auto alleen in de parkeervakken, zodat de hulpdiensten er in geval van nood goed door kunnen.