Nieuwsbericht

Informatiemarkt Binckhorst

Gepubliceerd: 23 september 2019Laatste wijziging:

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen in de Binckhorst? Kom dan naar het Trefpunt Binckhorst. Op maandagavond 30 september is daar een extra informatiemarkt.

De komende jaren verandert de Binckhorst in een groene wijk met veel water, waar het aantrekkelijk wonen, werken en ontspannen is. U hoort er meer over tijdens de informatiemarkt.

Informatiemarkt

Tijdens de informatiemarkt kunt u informatie krijgen over de voortgang van de werkzaamheden in de Binckhorst. Ook zijn er verschillende medewerkers van de gemeente en projectontwikkelaars aanwezig. Zij geven graag antwoord op al uw vragen over de nieuwe Binckhorst. Verder kunt u het Beeldkwaliteitsplan en het Handboek openbare ruimte bekijken. U kunt ook een reactie achterlaten.

Wanneer

Maandag 30 september 2019 van 19.30 tot 21.00 uur.

Waar

Trefpunt Binckhorst, Binckhorstlaan 340.

Heeft u geen tijd om naar de informatiemarkt te komen? Het Trefpunt Binckhorst is elke woensdag en vrijdag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Plannen voor de Binckhorst

De gemeenteraad heeft eind 2018 het Omgevingsplan Binckhorst en de Gebiedsaanpak Binckhorst bepaald. Het Omgevingsplan Binckhorst is een visie voor de komende 20 jaar. Hierin staan en algemene grenzen voor de ontwikkeling van het gebied. De Gebiedsaanpak Binckhorst is de uitwerking van het omgevingsplan voor de volgende 5 jaar. In de Gebiedsaanpak Binckhorst staat duidelijk waar de volgende 5 jaar aan gewerkt wordt, zodat de ambities uit het omgevingsplan waargemaakt worden.

Bestuurlijke stukken Binckhorst

Kijk voor de bestuurlijke stukken: RIS 299317 en RIS 299319.