Nieuwsbericht

Gemeente ruimt ongebruikte fietsen in stadsdeel Laak op

Gepubliceerd: 29 maart 2018Laatste wijziging: 6 april 2018

Van 9 tot en met 13 april krijgen fietsen die lange tijd ongebruikt langs de openbare weg staan in stadsdeel Laak, een waarschuwingslabel. Lees hier waar de gemeente dat doet en wat er met deze zogenaamde weesfietsen gebeurt.

Hier krijgen fietsen een waarschuwingslabel

Gouverneurlaan en omgeving

Jan van der Heijden (geheel tussen Rijswijkseweg en Lorentzplein), Lorentzplein en omstreken met begin van Musschenbroekstraat, Miquelstraat (links en rechts), Oudemansstraat (links en rechts), Gouverneurlaan (geheel tussen Lorentzplein en Hildebrandstraat), Hildebrandstraat tot en met Hildebrandplein.

Laakkade en omgeving

Neherkade tot en met Trekvlietbrug, gebied tot Trekvliet, Laakkade (geheel en begin Elboogstraat en Noorpolderkade), Asstraat, Rijswijkseweg.

Megastores en omgeving

Waldorpstraat, Leeghwaterplein, Lulofsstraat, Verheeskade, Calandplein, Calandstraat.

Station Moerwijk en omgeving

Gebied onder tunnel vanaf Hildebrandplein, Troelstrakade tot Shell tankstation, Reviusstraat, Erasmusweg en een stuk tot Assumburgweg.

Winkelcentrum Heeswijkplein

Erasmusweg (tussen Zijpendalstraat en Schoonhetenstraat), Schoonhetenstraat, Assumburgweg, Swanenburgstraat, Twickelstraat tot Lockhorststraat, Lockhorststraat, Zijpendalstraat.

Wat gebeurt er met de fietsen?

Fietsen met een waarschuwingslabel die na 28 dagen nog steeds niet gebruikt zijn worden tussen 14 en 18 mei naar Fietsdepot Haaglanden gebracht.

Zie ook: Weesfietsen: wat doet de gemeente eraan?