Nieuwsbericht

Denk en praat mee over de inrichting van het Junopark

Gepubliceerd: 1 oktober 2020Laatste wijziging: 9 oktober 2020

Dinsdagavond 6 oktober 2020 is een online bijeenkomst over de inrichting van het Junopark. Bewoners, ondernemers en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd mee te denken en hun wensen en ideeën in te brengen.

Het Junopark is het gebied omsloten door de Junostraat, Trekvliet, Jupiterkade en Binckhorstlaan. Dit moet een aantrekkelijke plek worden met woningen, een school, kinderdagverblijf en een parkje.

Denk mee

Meedenken over de plannen kan op verschillende manieren:

  • onlinebijeenkomst

    Meedoen aan de onlinebijeenkomst is makkelijk. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Volg de bijeenkomst dinsdag 6 oktober 2020 vanaf 19.30 uur via www.junoparkdenhaag.nl. Tijdens de bijeenkomst geeft de gemeente een toelichting op de plannen en kunt u vragen stellen.

  • spreekuur

    Wilt u liever een persoonlijke toelichting? Kom dan naar het spreekuur. Lees op wwww.junoparkdenhaag.nl hoe u een afspraak kunt maken.

  • online peiling

    Op www.junoparkdenhaag.nl staat van 6 tot 20 oktober 2020 een online peiling waar u uw mening kunt geven over de ontwikkeling van het Junopark.

Uitwerking ideeën

De gemeente bekijkt of de ideeën, wensen en aandachtspunten meegenomen kunnen worden in de verdere uitwerking van de plannen. Zo wordt het Junopark een gebied dat past bij de Binckhorst en aantrekkelijk is voor iedereen.

Vragen

Heeft u vragen over de bijeenkomst of het Junopark? Kijk dan op www.junoparkdenhaag.nl of stuur een e-mail naar info@junoparkdenhaag.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op de Binckhorst? Meld u aan voor de nieuwsbrief