Nieuwsbericht

Leidsestraatweg: weekendafsluiting voor asfalteren

Gepubliceerd: 3 mei 2021Laatste wijziging: 11 mei 2021

De Leidsestraatweg krijgt nieuw asfalt tussen de Landscheidingsweg en de Waalsdorperweg. Dit gebeurt alleen voor de rijbaan richting Den Haag. De werkzaamheden beginnen op vrijdagavond 14 mei, 20.00 uur en duren tot en met maandagochtend 17 mei, 6.00 uur.

Verkeer op de Leidsestraatweg

De werkzaamheden zijn overdag en in de nacht. Als het regent wordt het werk uitgesteld.

Omleidingen

Autoverkeer

Tijdens de asfaltwerkzaamheden is de Leidsestraatweg voor alle verkeer afgesloten tussen de Landscheidingsweg en de Waalsdorperweg. Verkeer wordt omgeleid:

  • via de Landscheidingsweg – Bezuidenhoutseweg – Laan van Nieuw Oost-Indië of
  • via de Van Alkemadelaan – Waalsdorperweg - Theo Mann-Bouwmeesterlaan – Groenendaal – Waalsdorperlaan.

Op de Rijksweg A4 Amsterdam-Den Haag krijgt verkeer bij knooppunt Burgerveen het advies om de A4 te volgen en bij knooppunt Ypenburg de A12 richting Den Haag Centrum te nemen.

Openbaar vervoer

Tijdens de werkzaamheden rijden de bussen van Arriva en EBS niet over de Leidsestraatweg. De bushaltes aan de Leidsestraatweg, Benoordenhoutseweg en het Willem Witsenplein zijn tijdelijk opgeheven.
Kijk voor meer informatie op de website van Arriva en EBS.

De rode lijn met borden geeft aan waar nieuw asfalt komt op de Leidsestraatweg. De blauwe en rode lijn met pijlen geeft de 2 omleidingsroutes aan.
De rode lijn met borden geeft aan waar nieuw asfalt komt op de Leidsestraatweg. De blauwe en rode lijn met pijlen geeft de 2 omleidingsroutes aan.

Informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden? Neem contact op met Michael Ilahi, projectleider van de gemeente. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 14070 of stuur een e-mail naar: GOW@denhaag.nl. Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen met de gemeente viawww.denhaag.nl/contact.