Nieuwsbericht

Het Kleine Loo: nieuw asfalt

Gepubliceerd: 5 september 2022Laatste wijziging: 5 september 2022

Het Kleine Loo krijgt nieuw asfalt tussen de Hofzichtlaan en de Reigersbergenweg. Dit geldt alleen voor 1 rijrichting. Het werk gebeurt in 2 delen tussen 26 september en 4 november 2022.

Het asfalt van Het Kleine Loo is in slechte staat. Daarom voert de gemeente dit onderhoud uit.

Foto: Het Kleine Loo
Foto: Het Kleine Loo

Wat er gaat gebeuren

 • De aannemer verwijdert het oude asfalt en de stenen van de parkeervakken.
 • De parkeervakken krijgen nieuwe stenen.
 • De rijbaan krijgt nieuw asfalt.

Planning

Het werk gebeurt in 2 fasen:

Fase 1: 26 september tot en met 17 oktober

Het Kleine Loo is afgesloten in 1 rijrichting, vanaf de Hofzichtlaan tot het Vlamenburg. De inrit naar het parkeerdek van Winkelcentrum Mariahoeve is via Het Kleine Loo niet bereikbaar. U kunt op dit gedeelte van Het Kleine Loo niet parkeren.

Fase 2: 18 oktober tot en met 4 november

Het Kleine Loo is afgesloten in 1 rijrichting, vanaf het Vlamenburg tot de Reigersbergenweg. U kunt op dit gedeelte van Het Kleine Loo niet parkeren.

   Bereikbaarheid

   Tijdens het werk zijn er omleidingen voor het autoverkeer. Voor fietsers, voetgangers en het openbaar vervoer zijn er geen omleidingen.

   Omleidingen autoverkeer

   Autoverkeer rijdt om via de Hofzichtlaan, Bezuidenhoutseweg en Reigersbergenweg. Of via het Finnenburg en de Reigersbergenweg.

   Winkelcentrum Mariahoeve is tot en met zondag 17 oktober bereikbaar via de Hofzichtlaan, Diamanthorst, Kornalijnhorst, Ametisthorst en De Horst. Of via het Finnenburg, Reigersbergenweg, Robijnhorst, Ivoorhorst en Granaathorst.

   Omleidingen Het Kleine Loo
   Omleidingen Het Kleine Loo

   Parkeren

   Wanneer de aannemer in uw straat werkt, kunt u daar tijdelijk niet parkeren. Heeft u een gehandicaptenparkeerplaats? Dan biedt de gemeente u een tijdelijke parkeerplaats (op kenteken) aan.

   Overlast

   Het weghalen van het oude asfalt geeft geluidsoverlast. Het werkt duurt van 7.00 tot 16.00 uur.

   Hulpdiensten

   Hulpdiensten (ambulances, brandweer en politie) moeten tijdens het werk bewoners goed kunnen bereiken. Parkeer daarom uw auto alleen in de parkeervakken. Zo kunnen hulpdiensten er bij nood goed langs.

   Veiligheid

   De aannemer zorgt ervoor dat het werk veilig gebeurt. Toch blijven werkterreinen gevaarlijke plaatsen. Houd kinderen daar weg.

   Contact

   Heeft u vragen of opmerkingen over het werk? Stuur dan een e-mail naar het Ingenieursbureau Den Haag via GOW@denhaag.nl. Zet erbij dat het gaat om het werk aan Het Kleine Loo. Of neem contact op met de gemeente.