Nieuwsbericht

Nederlands leren met SamenHaags in wijkcentrum Escampade

Gepubliceerd: 5 april 2019Laatste wijziging:

De gemeente wil dat iedere inwoner van Den Haag de kans krijgt om Nederlands te leren. Daarom is er het gratis programma SamenHaags. U kunt uzelf of iemand bij u in de buurt nu aanmelden om mee te doen in Rustenburg-Oostbroek, bij wijkcentrum Escampade.

SamenHaags is voor inwoners die moeite hebben met de Nederlandse taal. Deelname aan SamenHaags duurt tot en met december 2019 en is gratis. De deelnemer krijgt Nederlandse les, volgt minimaal 1 dag stage en heeft een ‘Haagse makker’. Dit is een vrijwilliger die de deelnemer wegwijs maakt in de stad. Zo oefent de deelnemer de taal, onderneemt leuke dingen en leert de Nederlandse gewoonten. De deelnemer ontvangt na succesvolle deelname een certificaat.

Deelnemen aan SamenHaags

SamenHaags heeft locaties in Centrum (Schilderswijk), Escamp (Moerwijk en Rustenburg-Oostbroek) en Laak (Spoorwijk). Kent u iemand in uw omgeving die Nederlands wil leren? Help hem of haar met aanmelden bij SamenHaags.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het programma of wilt u Haagse makker worden? Kijk voor meer informatie op denhaag.nl/samenhaags.