Nieuwsbericht

Drentheplantsoen en Steenhouwersgaarde: Enquête proef 'Afval scheiden in hoogbouw'

Gepubliceerd: 12 juni 2018Laatste wijziging: 12 juni 2018

Enquêteurs van Almere Marktonderzoek Advies (AMA) zijn vanaf maandag 18 juni tot en met zaterdag 7 juli in de flats op het Drentheplantsoen en de flats op de Steenhouwersgaarde aanwezig. Zij komen bij u aan huis om een enquête af te nemen over de proef 'Afval scheiden in hoogbouw'.

Wanneer

Maandag 18 juni tot en met zaterdag 7 juli 2018. Iedere dag, tussen 11.00 en 19.30 uur.

Waarom

Begin februari 2018 is in uw flat de proef ‘Afval scheiden in hoogbouw’ gestart. De gemeente wil zo veel mogelijk leren van uw ervaringen. Graag wil zij weten hoe het nu gaat met het scheiden van het afval.

Uw antwoorden

Het is belangrijk om te weten dat uw antwoorden strikt vertrouwelijk worden behandeld. Uw antwoorden worden alleen gebruikt voor de wetenschappelijke proef over afvalscheiding.

Herkenning enquêteurs

AMA werkt met herkenbare bedrijfskleding met het AMA-logo. De interviewers kunnen zich ook identificeren met een badge met daarop het logo van de gemeente Den Haag en het AMA-logo. Op deze badges staat ook de naam en foto van de interviewer.

Logo AMA
Logo AMA

Meer informatie

Voor vragen over de enquête kunt u contact opnemen met AMA via (036) 537 28 14. Heeft u andere vragen over de proef, neem dan contact op via pilothoogbouw@denhaag.nl.