Nieuwsbericht

Prins Clauslaan: verkeersoverlast

Gepubliceerd: 21 maart 2019Laatste wijziging: 11 april 2019

Vanaf dinsdag 26 maart 2019 zijn er korte verkeersstops op de Prins Clauslaan. Richting stad uit wordt ongeveer 6 keer per dag het verkeer voor korte tijd stilgelegd.

De verkeersstops duren enkele minuten en zijn op werkdagen tussen 7.00 en 16.00 uur. Omdat de Koningstunnel dicht is wordt steeds bekeken of een korte stop mogelijk is. Als het te druk is komt er geen verkeersstop.

Nachtelijke afsluiting A12

In de nacht van 26 op 27 maart, 1, 2 en 3 april en 8 op 9 april 2019 zijn er stops van enkele minuten op de A12-Utrechtsebaan. Ook hier geldt richting stad uit. De weg wordt dan ook kort afgesloten.

Werkzaamheden

De korte stops zijn nodig voor de bouw van de Grotiustorens op het Maria Stuartplein. De aannemer moet palen van 18 tot 24 meter lengte de grond inboren. Als een paal valt tijdens het hijsen, kan deze op de weg terechtkomen. Voor de veiligheid is er tijdens het hijsen geen verkeer mogelijk.

Hoelang de werkzaamheden duren is nog niet duidelijk. Dit hangt af van hoeveel verkeersstops er per dag mogelijk zijn. Houd rekening met 5 weken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.wijbouwen.nu.

Woontorens Grotiusplaats
Woontorens Grotiusplaats
Zie ook: Ontwikkelingen rond Den Haag Centraal