Informatie zwembad de Waterthor

Lees alles over zwembad de Waterthor. Bijvoorbeeld: hoe is de toegankelijkheid voor mindervaliden? Wat kost de garderobe? Wanneer is er verwarmd zwemwater? En wat zijn de huisregels? Geef ook uw mening over het zwembad.

Iedereen van 14 jaar en ouder heeft een persoonlijke zwempas nodig om te zwemmen bij 1 van de Haagse zwembaden. Heeft u nog geen zwempas? Op vertoon van uw legitimatiebewijs kunt u er ter plekke een laten maken. Lees meer over de gratis zwempas.

Adres en contactgegevens

Thorbeckelaan 350
2564 BZ Den Haag
(070) 323 51 41

Huisregels

De gemeente wil dat iedereen die komt zwemmen een leuke tijd heeft en zich veilig voelt. Daarom is er een aantal huisregels. Komt u zwemmen? Zorg dat u de huisregels kent én dat u zich hieraan houdt.

Zwembad de Waterthor op kaart

Zwembad de Waterthor op de kaart

Horeca

U bent van harte welkom in de horeca van het zwembad. Er is koffie, thee, frisdrank en wat lekkers. U kunt hier even uitblazen en bijkomen van het sporten. Ook is er wifi.

Contact horeca

Neem voor bestellingen, afspraken of vragen over de horeca in zwembad de Waterthor contact op via telefoonnummer (070) 323 10 39.

Openbaar vervoer

Kom naar het zwembad met Randstadrail 3 en stap uit bij halte De Savornin Lohmanplein. Of neem bus 21 en 23 en stap uit bij halte Thorbeckelaan/Albardastraat.

Toegankelijkheid mindervaliden

Zwembad de Waterthor is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een aparte ruimte met douche (Miva-unit), een toilet en een omkleedruimte. Ook is er een aangepaste rol-/douchestoel waarmee u naar het zwembad kunt rijden. Daarna kunt u met de mobiele tillift in het water getild worden.

Extra verwarmd water

De 2 ondiepe baden zijn alle dagen extra verwarmd.

Garderobe

Er is een gratis garderobe, maar u kunt uw kleding en spullen ook opbergen in een kluisje. Die kunt u huren voor € 0,50.

Tarieven

Hier vindt u de tarieven van de Haagse zwembaden. Heeft u een Ooievaarspas? Dan krijgt u ongeveer 50% korting bij de kassa.

Contact en meer informatie

De Sport-info-lijn geeft u ook informatie over sport(en) in Den Haag. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over sportactiviteiten- of verenigingen bij u in de buurt.

Geef uw mening

Zwembad de Waterthor waardeert uw mening. Heeft u tips, opmerkingen of mist u informatie op de website? Mail het naar sportinfolijn@denhaag.nl en vermeld als onderwerp ‘zwembad de Waterthor/mijn mening’.

Vertrouwenspunt Sport

Heeft u tijdens het sporten te maken met bijvoorbeeld seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, belediging, bedreiging of mishandeling? Dan kunt u terecht bij het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF.

Zie ook

Gepubliceerd: 31 oktober 2017Laatste wijziging: 18 augustus 2020