Informatie zwembad de Blinkerd

Zwembad de Blinkerd heeft een 25 meterbad. Dit bad is ideaal om baantjes te trekken. Of doe mee met verschillende activiteiten en zwemmen voor 50-plussers.

Iedereen van 14 jaar en ouder heeft een persoonlijke zwempas nodig om te zwemmen bij 1 van de Haagse zwembaden. Heeft u nog geen zwempas? Op vertoon van uw legitimatiebewijs kunt u er ter plekke een laten maken. Lees meer over de gratis zwempas.

Adres- en contactgegevens

Zwembad de Blinkerd
Seinpoststraat 150
2586 HC Den Haag

(070) 352 12 22

Huisregels

De gemeente wil dat iedereen die komt zwemmen een leuke tijd heeft en zich veilig voelt. Daarom is er een aantal huisregels. Komt u zwemmen? Zorg dat u de huisregels kent én dat u zich hieraan houdt.

Zwembad de Blinkerd op kaart

kaartje met locatie zwembad de Blinkerd
kaartje met locatie zwembad de Blinkerd

Horeca

U bent van harte welkom in de horeca van het zwembad, Sportcafé 't Nesjuh. U kunt hier even uitblazen en bijkomen van het sporten. Ook is er wifi. Het sportcafé is telefonisch bereikbaar onder nummer 06-28 68 04 08. Maar u kunt ook een e-mail sturen naar Sportcafe.nesjuh@gmail.com.

Openbaar vervoer

Het zwembad is te bereiken met tram 1 (halte Badhuiskade) en 9 (halte Nieuwe Duinweg). Of neem bus 21, 22 en 23 en stap uit bij halte Gentsestraat. Vanaf deze haltes is het een paar minuten lopen naar het zwembad.

Toegankelijkheid mindervaliden

Zwembad de Blinkerd is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een aparte ruimte met douche (Miva-unit), een toilet en een omkleedruimte. Ook is er een aangepaste rol/douchestoel waarmee u naar het zwembad kunt rijden. Daarna kunt u met de mobiele tillift in het water getild worden.

Extra verwarmd water

Op dinsdag zijn alle baden extra verwarmd. Op zaterdag en zondag is het ondiepe bad extra verwarmd.

Garderobe

Er is een gratis garderobe, maar u kunt uw kleding en spullen ook opbergen in een kluisje. Dit kunt u huren voor € 0,50.

Tarieven

Hier vindt u de tarieven van de Haagse zwembaden. Heeft u een Ooievaarspas? Dan krijgt u ongeveer 50% korting bij de kassa.

Sport-O-theek

Sport-O-theek Den Haag vindt u in zwembad de Blinkerd. De Sport-O-theek heeft een ruim assortiment sport- en spelmateriaal voor verschillende activiteiten.

Al deze materialen zijn te huur voor scholen, (sport)verenigingen, club- en buurthuizen, wijkverenigingen, activiteitencentra, bedrijven en particulieren.

Contact en meer informatie

De Sport-info-lijn geeft u ook informatie over sport(en) in Den Haag. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over sportactiviteiten- of verenigingen bij u in de buurt.

Geef uw mening

Zwembad de Blinkerd waardeert uw mening. Heeft u tips, opmerkingen of mist u informatie op de website? Stuur een e-mail naar sportinfolijn@denhaag.nl en vermeld als onderwerp ‘zwembad de Blinkerd/mijn mening’.

Vertrouwenspunt Sport

Heeft u tijdens het sporten te maken met bijvoorbeeld seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, belediging, bedreiging of mishandeling? Dan kunt u terecht bij het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF.

Zie ook: Openingstijden zwembad de Blinkerd

    Gepubliceerd: 3 oktober 2017Laatste wijziging: 21 juli 2021