Zwemabonnementen

Koop uw zwemabonnement voor vrij zwemmen (12- of 25-badenkaart) online. Een maandabonnement voor zwemles koopt u aan de kassa van het zwembad. Beide abonnementen kunt u online verlengen in de Sportwebshop.

Abonnement vrij zwemmen

Koopt u een nieuw abonnement voor vrij zwemmen via de Sportwebshop? Neem dan het betalingsbewijs mee naar het zwembad. U krijgt van het zwembad een pas met het door u gekozen abonnement.
 
Wilt u een abonnement delen met gezinsleden? Dat kan. Een meerbadenkaart kunt u delen met verschillende mensen in uw gezin. Aan de kassa van het zwembad kunnen de passen worden gekoppeld.

 • Een meerbadenkaart volwassenen kan alleen gebruikt worden door volwassenen van 16 jaar en ouder. Voor kinderen koopt u een meerbadenkaart jeugd. Deze kaart voor de jeugd kunt u als ouders/verzorgers laten koppelen aan uw zwempas bij de balie van het zwembad. Ook is het voor kinderen mogelijk een eigen zwempas aan te vragen. Ook dit kunt u als ouders/verzorger doen bij de kassa van het zwembad.
 • Als u een abonnement heeft gekocht, kunt u dit niet meer inwisselen voor geld.

Abonnement zwemles

 • Voordat u een zwemlesabonnement koopt, schrijft u zich eerst in voor zwemles. Ook moet u hiervoor zijn opgeroepen. Lees meer over inschrijven zwemles.
 • Begint u of uw kind met zwemles? Dan koopt u een maandabonnement voor zwemles bij de kassa van het zwembad. Het maandabonnement voor zwemles is per 1 april 2016 in alle zwembaden ingevoerd waar zwemles wordt gegeven. Een lesjaar bestaat uit 10 maanden. Tijdens de zomervakantie (juli en augustus) betaalt u niet.
 • Bij het kopen van het zwemlesabonnement krijgt u een persoonlijke zwempas bij de kassa. Op deze pas staat uw abonnement. 
 • Begint u of uw kind halverwege een maand met zwemles? Dan koopt u een aantal losse lessen voor de rest van deze maand en de volledige maand erna.
 • U krijgt geen geld terug als er nog lessen op de zwempas staan als u of uw kind heeft afgezwommen of tussentijds stopt met zwemles.

Kosten

Bekijk de tarieven van de Haagse zwembaden voor alle kosten van de abonnementen en losse zwemlessen.

Abonnement kopen

U koopt een abonnement via de Sportwebshop.

Abonnement kopen

Abonnement verlengen

 • Het abonnement voor vrij zwemmen en het zwemlesabonnement verlengt u via de Sportwebshop
 • U kunt het zwemlesabonnement steeds met 1 maand verlengen. Dit kan vanaf 3 weken van tevoren. Uw verlenging wordt automatisch op de zwempas bijgeschreven.
 • De maanden juli en augustus betaalt u niet. U hoeft niet te verlengen. Dit gebeurt automatisch.
 • Uw maandabonnement moet in ieder geval voor de eerste dag van de maand betaald zijn.

Abonnement verlengen

Zwemabonnement met Ooievaarspas kopen of verlengen

Heeft u een Ooievaarspas? U kunt een zwemabonnement dan niet kopen of verlengen via de Sportwebshop. Ga hiervoor met uw Ooievaarspas naar de kassa van het zwembad. Het zwemlesabonnement voor uw kind wordt 3 keer per jaar aan de kassa verlengd. Volwassenen kunnen hun zwemlesabonnement maandelijks verlengen bij de kassa.

Contact

Heeft u vragen over het online bestellen van uw abonnement? Neem contact op via sportinfolijn@denhaag.nl of bel (070) 353 72 72 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 16.30 uur).

Gepubliceerd: 2 november 2017Laatste wijziging: 2 november 2017