Zwemabonnementen

Koop uw zwemabonnement voor vrij zwemmen (12- of 25-badenkaart) online. Een maandabonnement voor zwemles koopt u aan de kassa van het zwembad. Beide abonnementen kunt u online verlengen in de Sportwebshop.

Abonnement vrij zwemmen kopen

Koopt u een nieuw abonnement voor vrij zwemmen via de Sportwebshop? Neem dan het betalingsbewijs en legitimatie mee naar het zwembad. U krijgt van het zwembad een pas met het door u gekozen abonnement.

Meerbadenkaart kopen

Wilt u een abonnement delen met gezinsleden? Dat kan. Een meerbadenkaart kunt u delen met gezinsleden. Een meerbadenkaart volwassenen is geldig voor volwassenen van 16 jaar en ouder. Voor kinderen koopt u een meerbadenkaart jeugd. Aan de kassa van het zwembad koppelt u de passen aan elkaar.

Kinderen kunnen ook een eigen zwempas aanvragen. Ouders/verzorger doen dit bij de kassa van het zwembad.


Let op: als u een abonnement heeft gekocht, kunt deze niet meer inwisselen voor geld.

Abonnement zwemles kopen

Voordat u een abonnement voor zwemles koopt, moet u zich eerst inschrijven voor zwemles en hiervoor zijn opgeroepen. Lees meer op de pagina met informatie over zwemles.

Begint u of uw kind met zwemles? Koop een maandabonnement voor zwemles bij de kassa van het zwembad. Het maandabonnement voor zwemles is per 1 april 2016 in alle zwembaden ingevoerd waar zwemles wordt gegeven. Een lesjaar bestaat uit 10 maanden. Tijdens de zomervakantie (juli en augustus) betaalt u niet.

Begint u of uw kind halverwege een maand met zwemles, dan koopt u een aantal losse lessen voor de rest van deze maand en de volledige maand erna.

U krijgt geen geld retour als er nog lessen op de zwempas staan als u of uw kind heeft afgezwommen of tussentijds stopt met zwemles.

Abonnement kopen

Zwempas verplicht

Bij het zwemlesabonnement krijgt u een zwempas. Neem bij het ophalen uw legitimatie mee. Op deze pas staat uw abonnement.

Verlengen abonnementen

Het abonnement voor vrij zwemmen en het zwemlesabonnement verlengt u in de Sportwebshop. U verlengt het abonnement steeds met 1 maand. Dit kan vanaf 3 weken van tevoren. Wanneer u dit heeft gedaan, wordt het op de zwempas automatisch bijgeschreven.

De maanden juli en augustus betaalt u niet. U hoeft deze ook niet te verlengen. Dit gebeurt automatisch. Uw maandabonnement moet in ieder geval voor de eerste dag van de maand zijn betaald.

Abonnement verlengen

Ooievaarspas en een zwemabonnement

Met een Ooievaarspas kunt u aan de kassa van het zwembad een zwemabonnement kopen of verlengen. Dit kan nog niet online via de Sportwebshop. Het zwemlesabonnement voor uw kind wordt 3 keer per jaar aan de kassa verlengd. Volwassenen kunnen hun zwemlesabonnement maandelijks verlengen bij de kassa.

Kosten zwemabonnementen

Bekijk de kosten van de abonnementen en losse zwemlessen op de pagina met met tarieven Haagse zwembaden.

Contact

Heeft u vragen over het online bestellen van uw abonnement? Neem contact op via sportinfolijn@denhaag.nl of bel (070) 353 72 72. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 16.30 uur.

Gepubliceerd: 5 februari 2018Laatste wijziging: 5 februari 2018