Inschrijven zwemles

Een zwemdiploma is voor iedereen belangrijk. Bij de gemeentelijke zwembaden volgt u zwemles volgens de Zwem-ABC-methode van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ.

Voor wie

  • Jeugd van 6 tot 16 jaar (aanmelden vanaf 5 jaar). Wilt u uw kind eerder leren zwemmen? Dan kunt terecht bij de zwemverenigingen. De Haagse zwembaden bieden deze lessen niet aan.
  • Jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar.

Kosten

U betaalt € 12,50 borg inschrijfgeld. Dit krijgt u terug als u uw diploma haalt. Als u de inschrijving opzegt, krijgt u de € 12,50 niet terug.

Na uw inschrijving

Als u de borg heeft betaald, krijgt u via e-mail een bevestiging van inschrijving. In de Sportwebshop ziet u het aantal wachtenden voor u. Hier staan ook uw persoonlijke gegevens. Deze kunt u wijzigingen als dat nodig is.

Testmoment

Als er plek is, krijgt u een e-mail of een brief met een uitnodiging voor een testmoment. Lees meer hierover op informatie over zwemles.

Abonnement kopen

Wanneer u echt begint met de zwemlessen dan koopt u aan de kassa een zwemlesabonnement. Het abonnement voor zwemles verlengt u in de Sportwebshop of bij de kassa van het zwembad.

Kijk voor meer informatie op de pagina Zwemabonnementen.

Locaties en tijden

De tijden voor zwemles verschillen per zwembad.

Inschrijven

Als u uzelf of uw kind inschrijft voor zwemles gaat u automatisch akkoord met de Spelregels zwemlessen van de gemeente Den Haag.

Voor zwemles inschrijven

Contact

Neem voor meer informatie contact op met de Sport-info-lijn.

Gepubliceerd: 14 september 2017Laatste wijziging: 20 september 2017