Zwemles: inschrijven

U wilt zwemles volgen bij de gemeente. Schrijf uzelf of uw kind in via de Sportwebshop.

De zwemlessen van de gemeente zijn voor:

 • Kinderen van 6 tot 16 jaar. Inschrijven kan vanaf 5 jaar.
 • Jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen.

Inschrijven via Sportwebshop

U schrijft in via de Sportwebshop. Dit gaat in 3 stappen.

 1. Maak een account aan in de Sportwebshop
 2. Meld u of uw kind aan voor zwemles
 3. Betaal het inschrijfgeld.
Schrijft u uw kind in? Dan moet u per kind een account aanmaken. Vul hierbij de gegevens van uw kind in (naam, geboortedatum en adres). U kunt wel elke keer uw eigen e-mailadres en telefoonnummer gebruiken.

Via de Sportwebshop aanmelden

Kosten

U betaalt voor uw inschrijving € 12,50. Na plaatsing in de zwemles krijgt u dit inschrijfgeld terug. Het bedrag wordt verrekend bij het kopen van het 1e maandabonnement voor zwemles. Als u de inschrijving annuleert, krijgt u het inschrijfgeld niet terug.

Met een Ooievaarspas, betaalt u ook € 12,50 inschrijfgeld. Na plaatsing in de zwemles krijgt u dit bedrag terug.

Na uw inschrijving

Na de betaling van het inschrijfgeld staat u op de wachtlijst bij het door u gekozen zwembad. Zodra er plek is, krijgt u een e-mail of een brief met een uitnodiging.

U betaalt pas bij de 1e zwemles aan de kassa van het zwembad. U koopt een maandabonnement dat u iedere maand verlengt. Wilt u meer weten over de kosten? Kijk op Zwemles: abonnement kopen.

  Vragen?

  Heeft u vragen? Of hebt u hulp nodig bij het online aanmelden voor zwemles? Dan kunt u terecht bij de Sport-info-lijn. Voor hulp bij inschrijven kunt u ook op donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur terecht bij zwembad de Houtzagerij.

  Zie ook: denhaag.nl/zwemles