Zwemles: abonnement kopen of verlengen

Het 1e maandabonnement voor zwemles koopt u aan de kassa van het zwembad. Daarna kunt u dit zelf maandelijks online verlengen in de Sportwebshop.

  Abonnement kopen

  Begint u of uw kind met zwemles?

  • Bij de 1e zwemles betaalt u eerst de losse zwemlessen tot het einde van de maand. Daarnaast koopt u een maandabonnement. Deze gaat in per 1e dag van de volgende maand. Zorg dat u 15 minuten eerder bij het zwembad bent, zodat u genoeg tijd heeft om de betaling te doen.
  • Het betaalde inschrijfgeld wordt meteen verrekend.
  • Het maandabonnement wordt op een zwempas gezet. Neem deze zwempas daarom bij iedere les mee.

  Abonnement verlengen

  Het abonnement verlengt u zelf iedere maand in de Sportwebshop. Dit kan vanaf 3 weken van tevoren. Zodra u dit heeft gedaan, wordt het op de zwempas automatisch bijgeschreven.

  De maanden juli en augustus betaalt u niet. U hoeft deze ook niet te verlengen. Dit gebeurt automatisch. Uw maandabonnement moet in ieder geval voor de 1e dag van de maand zijn betaald.

  Via de Sportwebshop abonnement verlengen

  Kosten 2020

  Zwemles betaalt u per maand.

  Zwemles Prijs volwassenen Prijs jeugd t/m 15 jaar en 65+
  Per keer € 6,40 € 5,60
  Maandabonnement € 25,60 € 22,40

  Ooievaarspas

  Heeft uw kind een geldige Ooievaarspas? Dan betaalt de gemeente de zwemlessen van uw kind. Het abonnement wordt in dit geval op de Ooievaarspas gezet. Verlenging gebeurt elke 4 maanden aan de kassa. U betaalt wel inschrijfgeld bij inschrijving van uw kind. Het inschrijfgeld wordt bij de 1e zwemles terugbetaald.

  Bent u 16 jaar of ouder? Met een ooievaarspas krijgt u 50% korting op de zwemles. U kunt maandelijks uw zwemlesabonnement verlengen bij de kassa.

  Abonnement beëindigen

  U kunt direct een abonnement beëindigen. U krijgt geen geld terug voor de lessen die nog op de zwempas staan als u of uw kind heeft afgezwommen of tussentijds stopt met zwemles.

  Wilt u uw abonnement voor zwemles beëindigen? Stuur dan een e-mail naar sportinfolijn@denhaag.nl

  Vragen?

  Heeft u vragen over het online verlengen van uw abonnement voor zwemles? Neem contact op met de Sport-info-lijn.

  Zie ook: denhaag.nl/zwemles