Informatie zwembad het Zuiderpark

In recreatiezwembad het Zuiderpark is voor iedereen wat te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een glijbaan, een wildwaterbaan en een Turks stoombad.

Iedereen van 14 jaar en ouder heeft een persoonlijke zwempas nodig om te zwemmen bij 1 van de Haagse zwembaden. Heeft u nog geen zwempas? Op vertoon van uw legitimatiebewijs kunt u er ter plekke een laten maken. Lees meer over de gratis zwempas.

Adres- en contactgegevens

Mr. P. Droogleever Fortuynweg 59
2533 SP Den Haag
Telefoon: (070) 367 94 63

Huisregels

De gemeente wil dat iedereen die komt zwemmen een leuke tijd heeft en zich veilig voelt. Daarom is er een aantal huisregels. Komt u zwemmen? Zorg dat u de huisregels kent én dat u zich hieraan houdt.

Zwembad het Zuiderpark op kaart

Kaart zwembad het Zuiderpark Den Haag

Horeca

U bent van harte welkom in de horeca van het zwembad. Er is koffie, thee, frisdrank en wat lekkers. U kunt hier even uitblazen en bijkomen van het sporten. Ook is er wifi.

Consumptie verplicht

In de horecagelegenheid moet u iets bestellen. Eten of drinken dat u zelf meeneemt, mag u hier niet opeten.

Contact horeca

Neem voor bestellingen, afspraken of vragen contact op met de horeca van zwembad het Zuiderpark via telefoonnummer 06 - 30 83 13 35.

Openbaar vervoer

Het zwembad is te bereiken met trams 9 en 16. Stap uit bij halte Zuiderpark/Melis Stokelaan. Of kom met bus 23 (halte Loevesteinlaan) of 26 (halte Moerweg). Vanaf de haltes is het een paar minuten lopen naar het zwembad.

Toegankelijkheid mindervaliden

Zwembad het Zuiderpark is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een aparte ruimte met douche (Miva-unit), een toilet en een omkleedruimte. Ook is er een aangepaste rol-/douchestoel waarmee u naar het zwembad kunt rijden. Daarna kunt u met de mobiele tillift in het water getild worden.

Extra verwarmd water

Het recreatiebad is alle dagen extra verwarmd. Het water van de andere zwembaden wordt op woensdag extra verwarmd.

Garderobe

Er is een gratis garderobe. Maar u kunt uw kleding en spullen ook opbergen in een kluisje. Dit huurt u voor € 0,50.

Tarieven

Hier vindt u de tarieven van de Haagse zwembaden. Heeft u een Ooievaarspas? Dan krijgt u ongeveer 50% korting bij de kassa.

Contact en meer informatie

De Sport-info-lijn geeft u informatie over sport(en) in Den Haag. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over sportactiviteiten- of verenigingen bij u in de buurt.

Geef uw mening

Zwembad het Zuiderpark waardeert uw mening. Heeft u tips, opmerkingen of mist u informatie op de website? Mail het naar sportinfolijn@denhaag.nl en vermeld als onderwerp ‘zwembad het Zuiderpark/mijn mening’.

Vertrouwenspunt Sport

Heeft u tijdens het sporten te maken met bijvoorbeeld seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, belediging, bedreiging of mishandeling? Dan kunt u terecht bij het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF.

Zie ook: Openingstijden zwembad het Zuiderpark

Gepubliceerd: 31 oktober 2017Laatste wijziging: 2 juli 2018