Gymzaal huren

Den Haag heeft ongeveer 50 gymzalen die u kunt huren via de afdeling Sportverhuur van de gemeente.

De gymzalen zijn weer open vanaf 19 mei. Wilt u weer gebruik maken van de gymzalen? Neem contact op met de afdeling Sportverhuur via sportverhuur@denhaag.nl of 070 353 72 52.

U kunt een gymzaal huren voor kleinschalige sporten, zoals badminton, conditietraining, boksen en yoga. Een zaal huren kan na schooltijd en in het weekend. Iedereen kan een gymzaal huren.

Huren

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Sportverhuur via sportverhuur@denhaag.nl of telefoonnummer (070) 353 72 52. U krijgt binnen 5 werkdagen na uw aanvraag een reactie.

Kosten

  • Het uurtarief voor het huren van een gymzaal is € 25,50 in 2021.
  • Sportverenigingen die gevestigd zijn in Den Haag, ingeschreven bij de KvK en aangesloten zijn bij een sportbondlid van het NOC*NSF, komen in aanmerking voor een lager uurtarief van € 17 in 2021.

Let op: gymzalen die niet via de afdeling Sportverhuur worden verhuurd maar bijvoorbeeld via de school zelf, rekenen deze korting soms niet. In die gevallen kunt u een bijdrage van de gemeente aanvragen. Het maximale bedrag is de subsidie die de gemeente geeft bij de verhuur van gemeentelijke gymzalen. Neem voor informatie contact op met de afdeling Sportbeleid.

Voorwaarden

  • Een gymzaal huurt u voor minimaal 3 maanden. Voor eenmalige verhuur kunt u bijvoorbeeld een sporthal huren.
  • U gaat automatisch akkoord met onderstaande huurvoorwaarden (algemeen en gymzalen):
Algemene huurvoorwaarden sport (PDF, 79,8 kB)
Huurvoorwaarden gymzalen (PDF, 24,7 kB)
Zie ook: Sportverhuur

Gepubliceerd: 20 maart 2019Laatste wijziging: 18 mei 2021