Den Haag - Sporthal huren

Sporthal huren

Op 17 locaties kunt u sporthallen huren van de gemeente. De hallen zijn verspreid over Den Haag. Hierdoor is er altijd een sporthal bij u in de buurt.

Voorwaarden

Voor de huur van een sporthal gelden de onderstaande huurvoorwaarden (algemeen/sporthallen en nevenruimten) en de huisregels. Deze kunt u hier raadplegen. Wanneer u een overeenkomst aangaat tot het huren van een accommodatie, gaat u automatisch akkoord met deze huurvoorwaarden en huisregels.

Algemene huurvoorwaarden sport (PDF, 31,6 kB)
Huurvoorwaarden sporthallen en nevenruimten (PDF, 18,4 kB)

Evenement of toernooi

Wilt u een sporthal voor een evenement of toernooi huren? Vul dan het onderstaande evenementenformulier in. Geef hierin een zo goed mogelijk beeld van het evenement dat u wilt organiseren.

Evenementenformulier (PDF, 85,1 kB)

Stuur het ingevulde formulier naar sportverhuur@denhaag.nl. Binnen 5 werkdagen ontvangt u bericht terug.

Kosten

Voor het huren van een sporthal worden verschillende tarieven gehanteerd. Deze tarieven staan in de Tarieven sporthallen Den Haag.

Online reserveren

Via de webshop kunt u online een sporthal reserveren. Hier kunt u uw keuze maken uit diverse sporthallen. Na uw keuze krijgt u de planning van de sporthal te zien.

Sporthal via webshop huren

Let op: het huren van een sporthal via de webshop kan alleen:
  • voor minimaal 1 uur en maximaal 3 uur
  • minimaal 24 uur van tevoren en maximaal 2 weken vooruit

Een reservering via de webshop kan niet worden geannuleerd.

Wilt u delen van sporthallen huren of voor een langere periode huren? Dit kan niet via de webshop, neemt u hiervoor contact op met sportverhuur@denhaag.nl.

Zie voor meer informatie ook: Sporthallen en verhuur

Faciliteiten

De sporthallen beschikken over de volgende faciliteiten:

  • De sporthallen beschikken over een kantine, behalve sporthal Piet Vink. De kantines in sporthal Gaslaan, Lipa, Oranjeplein en Transvaal zijn tijdelijk gesloten. Het is niet toegestaan eet- en drinkwaren mee te nemen naar de sporthal. Consumpties alleen toegestaan via de horecapachter of aanwezige automaten.
  • In alle sporthallen is wifi-netwerk aanwezig.
  • De sporthallen hebben sportmaterialen, zoals doelen en netten. Als u (een deel van) een sporthal huurt, mag u deze gebruiken. Heeft u meer of ander materiaal nodig? Dan kunt u dat huren bij de Sport-O-theek.

Contact

Voor informatie over het huren van een sporthal kunt u contact opnemen met de afdeling Verhuur via sportverhuur@denhaag.nl of (070) 353 72 52.

Voor klachten over een sporthal kunt u contact opnemen met sportinfolijn@denhaag.nl.

Gepubliceerd: 23 mei 2017Laatste wijziging: 28 augustus 2018