Sport in Den Haag

Sport en bewegen is leuk en gezond. In Den Haag kunt u op veel plekken terecht. Bij sportverenigingen, in sporthallen, zwembaden en parken. Maar ook op het strand en in de duinen. Let altijd op de basisregels voor corona.

Vanaf 26 juni gelden er bijna geen coronaregels meer voor sport. De basisregels blijven wel gelden. Let daar dus goed op!

Regels voor sporters

 • Samen sporten mag, binnen en buiten. Daarbij is normaal spelcontact toegestaan.
 • Voor en na het sporten moeten volwassenen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houden.
 • Wedstrijden zijn toegestaan. Registreren en een gezondheidscheck zijn verplicht.

Voor iedereen geldt

 • Blijf thuis als u verkouden of grieperig bent en laat u testen op corona.
 • Let op de hygiëneregels en gebruik desinfectiemiddelen, zoals handgel.
 • Sportkantines zijn open. Hierbij gelden dezelfde regels als voor de horeca. U vindt de regels op de website van de Rijksoverheid.
 • Publiek is welkom bij wedstrijden en trainingen. Publiek moet altijd 1,5 meter afstand houden en heeft een vaste plaats. Ook bij professionele wedstrijden is een vaste plaats verplicht. Alleen bij professionele wedstrijden met coronatoegangsbewijzen hoeft publiek geen 1,5 meter afstand te houden. U vindt de regels voor sport op de website van de Rijksoverheid.

  Op de website van de Rijksoverheid vindt u alle regels rondom sport:

  Gratis sport voor Haagse jeugd

  Kinderen en jongeren kunnen gratis meedoen aan sportactiviteiten in Den Haag. Sportbegeleiders van Streetsport bieden hun activiteiten buiten of online aan. Bekijk het complete programma op de website van SWSDH op Instagram.

  Tijdens de zomervakantie kan iedereen van 4 tot en met 27 jaar aan extra activiteiten meedoen. Van sport tot cultuur. Meer weten? Kijk op zomerprogramma070.denhaag.nl.

  Gepubliceerd: 25 juni 2021Laatste wijziging: 12 juli 2021