Sport in Den Haag

Sport en bewegen is leuk en gezond. In Den Haag kunt u op veel plekken terecht. Bij sportverenigingen, in sporthallen, zwembaden en parken. Maar ook op het strand en in de duinen.

Vanaf 25 september 2021 gelden er bijna geen coronaregels meer voor sport. Er zijn alleen nog regels voor het bezoeken van sportkantines, sportevenementen en professionele sportwedstrijden. Ook de basisregels voor corona, zoals handen wassen, blijven natuurlijk gelden. En geef anderen de ruimte, ook nu u geen 1,5 meter afstand meer hoeft te houden.

  • Voor sportkantines gelden dezelfde regels als voor de horeca. U vindt de regels op de website van de Rijksoverheid.
  • Voor sportevenementen en professionele sportwedstrijden, zoals betaald voetbal, gelden dezelfde regels als voor evenementen. U vindt de regels op de website van de Rijksoverheid.

Gratis sport voor Haagse jeugd

Kinderen en jongeren kunnen gratis meedoen aan sportactiviteiten in Den Haag. Sportbegeleiders van Streetsport bieden hun activiteiten buiten of online aan. Bekijk het complete programma op de website van SWSDH op Instagram.

Go Go Den Haag

Door corona zijn veel mensen minder gaan bewegen en sporten, ook in Den Haag. Terwijl sport juist goed is voor onze gezondheid en voor de contacten met anderen. Daarom is de gemeente het project Go Go Den Haag gestart. Hiermee wil de gemeente Hagenaars, na corona, weer in beweging krijgen. Ook biedt de gemeente extra ondersteuning aan sportaanbieders in de stad. Op de website van Go Go Den Haag vindt u informatie over sportactiviteiten en ondersteuning voor Haagse sportverenigingen.

Gepubliceerd: 24 september 2021Laatste wijziging: 20 september 2021