Ondernemersportaal

U kunt als Haagse ondernemer langskomen voor advies over regels, vergunningen en procedures. De service van het ondernemersportaal is gratis.

16 maart 2020: Het vrije inloopspreekuur van het Ondernemersportaal gaat voorlopig niet door. Het Ondernemersportaal is te bereiken via telefoon of e-mail van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Bel voor vragen naar (070) 353 60 04 of stuur een e-mail naar ondernemersportaal@denhaag.nl

Kijk voor de meest gestelde vragen door Haagse ondernemers over het coronavirus op de pagina Coronavirus: informatie voor ondernemers. Er is ook een landelijk informatieloket voor ondernemers over het coronavirus. Bel voor vragen met 0800-2117 (op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur). Kijk voor informatie ook op www.kvk.nl/coronaloket.

Het Ondernemersportaal adviseert bedrijven over regels, vergunningen en procedures van de gemeente.

Gemeente helpt

Voor u als ondernemer staat de klant centraal; voor de gemeente staat u als ondernemer centraal. U geeft klanten een mooi product, goede service en heldere informatie. Hetzelfde wil de gemeente u leveren.

Als ondernemer is het niet altijd makkelijk om de weg te vinden binnen de gemeente. Vergunningen, regels, procedures: waar begin je? Het Ondernemersportaal ondersteunt Haagse ondernemers.

Bekijk de video Ondernemersportaal Den Haag (YouTube-kanaal van de gemeente)

Veelvoorkomende vragen

   Contact en inloopspreekuur

   Heeft u een andere of aanvullende ondernemersvraag? Neem dan contact op. Het Ondernemersportaal is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer: (070) 353 60 04 of via e-mail: ondernemersportaal@denhaag.nl. Of kom naar het inloopspreekuur in het stadhuis, Spui 70 in Den Haag. Het spreekuur is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

    Klachten

    Heeft u als ondernemer een klacht over de gemeentelijke dienstverlening? Ook dan kunt u een e-mail sturen aan ondernemersportaal@denhaag.nl.

    Meer informatie

    Gepubliceerd: 8 januari 2019Laatste wijziging: 27 mei 2020