Ondernemersportaal

U kunt als Haagse ondernemer terecht bij het Ondernemersportaal voor advies over regels, vergunningen en procedures van de gemeente. De dienstverlening van het ondernemersportaal is gratis.

Het vrije inloopspreekuur van het Ondernemersportaal gaat voorlopig niet door. Het Ondernemersportaal is te bereiken via telefoon of e-mail van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Bel voor vragen naar (070) 353 60 04 of stuur een e-mail naar ondernemersportaal@denhaag.nl

Kijk voor de meest gestelde vragen door Haagse ondernemers over het coronavirus op de pagina Coronavirus: informatie voor ondernemers.

Gemeente helpt

Voor u als ondernemer staat de klant centraal; voor de gemeente staat u als ondernemer centraal. U geeft klanten een mooi product, goede service en heldere informatie. Hetzelfde wil de gemeente u leveren. Daarom is er het Ondernemersportaal om u op weg te helpen. Ondernemen bestaat immers voor een groot deel uit het vinden van de juiste antwoorden om verder te kunnen. De medewerkers van het Ondernemersportaal weten wat er lokaal speelt en kennen de weg binnen de gemeente. Ze luisteren naar u en adviseren wat u nodig heeft. Ze ondersteunen u als Haagse ondernemer en helpen u antwoord te vinden op al uw ondernemersvragen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief Den Haag Onderneemt

Op de hoogte blijven? Lees dan de digitale nieuwsbrief: Den Haag Onderneemt.

Meld u aan

Veelvoorkomende vragen

   Alles voor ondernemers op www.denhaag.nl/ondernemen

   U vindt alle informatie van de gemeente voor ondernemers bij elkaar op www.denhaag.nl/ondernemen.

   Contact en inloopspreekuur

   Heeft u een andere of aanvullende ondernemersvraag? Neem dan contact op. Het Ondernemersportaal is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer: (070) 353 60 04 of via e-mail: ondernemersportaal@denhaag.nl. Of kom naar het inloopspreekuur in het stadhuis, Spui 70 in Den Haag. Het inloopspreekuur is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

    Klachten

    Heeft u als ondernemer een klacht over de gemeentelijke dienstverlening? Ook dan kunt u een e-mail sturen aan ondernemersportaal@denhaag.nl.

    Meldpunt overbodige regelgeving

    De afgelopen jaren is de regeldruk voor ondernemers in Den Haag al flink teruggebracht, maar het kan altijd nog beter. Om deze reden heeft de gemeente in 2020 een meldpunt voor overbodige regelgeving geopend. Mocht u tegen hinderlijke of schijnbaar overbodige regels aanlopen, dan kunt u dit bij ons melden. Aan de hand van deze meldingen wordt een jaarlijkse top 10 gemaakt. Het college kijkt vervolgens of en hoe deze regels vereenvoudigd of verbeterd kunnen worden.

    Wilt u een melding maken? Stuur dan een email naar ondernemersportaal@denhaag.nl

    Meer informatie

    Gepubliceerd: 8 januari 2019Laatste wijziging: 8 januari 2021