Den Haag - Ondernemersportaal

Ondernemersportaal

U kunt als Haagse ondernemer langskomen voor advies over regels, vergunningen en procedures. De service van het ondernemersportaal is gratis.

Het Ondernemersportaal adviseert bedrijven over regels, vergunningen en procedures van de gemeente.

Veelvoorkomende vragen

   Contact en inloopspreekuur

   Heeft u een andere of aanvullende ondernemersvraag? Neem dan contact op. Het Ondernemersportaal is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Telefoonnummer: (070) 353 60 04 of via e-mail: ondernemersportaal@denhaag.nl. Of kom naar het inloopspreekuur in het Ondernemershuis aan de Prinsegracht 42-46 in Den Haag. Het spreekuur is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

   In februari 2019 is er geen spreekuur op:

   • dinsdag 5 februari
   • donderdag 14 februari
   • vrijdag 15 februari

   Het Ondernemersportaal is op deze dagen ook telefonisch beperkt bereikbaar. Heeft u op deze dagen een ondernemersvraag dan kunt u het beste via de mail contact opnemen.

   Klachten

   Heeft u als ondernemer een klacht over de gemeentelijke dienstverlening? Ook dan kunt u een e-mail sturen aan ondernemersportaal@denhaag.nl.

   Vergunningenloket Ondernemershuis

   U kunt zonder afspraak langskomen voor advies over bestemmingsplannen, het aanvragen van een omgevingsvergunning en andere vragen voor het starten van een bedrijf.

   • Het spreekuur is elke maandag- en woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

   Meer informatie

   Gepubliceerd: 8 januari 2019Laatste wijziging: 13 februari 2019