Haagse kantorenloods: meld uw idee voor vastgoed

De gemeentelijke kantorenloods is het aanspreekpunt voor iedereen met een goed idee of initiatief voor veranderingen van een leeg kantoor in een andere bestemming.

In Den Haag kunt u leegstaande kantoorgebouwen veranderen in woningen, een hotel of iets anders. De gemeente zoekt hiervoor geïnteresseerde ontwikkelaars, beleggers, aannemers, corporaties of andere partijen.

Jos van Veen en Paul Kersten zijn de kantorenloodsen van de gemeente Den Haag. Zij hebben een breed netwerk in de vastgoedwereld en weten wat er leeft en speelt in de stad.

Kantorenloodsen:

  • Stimuleren en faciliteren u bij het omzetten van leegstaande kantoorpanden naar woningen, ruimten voor startende bedrijven, creatieve broedplaatsen of iets anders.
  • Denken met u mee aan maatwerkoplossingen.
  • Informeren u over ontwikkelingen in de omgeving die kansen bieden.
  • 'Loodsen' u door procedures en regelgeving.
  • Brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Heeft u ook een idee?

Neem dan contact op met de Haagse kantorenloods, telefoonnummer 06 - 52 09 84 63 of stuur een e-mail naar kantorenloods@denhaag.nl. 

Kantoorlocaties in Den Haag

Op de kaart van bis.steenworp.nl vindt u alle aangeboden kantoorlocaties in Den Haag.

De gemeente geeft ruimte aan de ontwikkeling van een stad waar iedereen wil wonen, werken en verblijven. De dienst stimuleert bouwinitiatieven die hier een bijdrage aan leveren. Hoe we dat doen ziet u in het filmpje 'DSO nieuwe stijl':

Bekijk het filmpje 'DSO nieuwe stijl' (YouTube-kanaal van de gemeente)

Bent u niet zo bekend in Den Haag?

Bekijk 'Den Haag in 3 minuten' (YouTube-kanaal van de gemeente)

Documenten


Gepubliceerd: 6 oktober 2016Laatste wijziging: 12 oktober 2017