Braakliggend terrein, bedrijfslocaties huren of kopen

Heeft u interesse in een locatie, bedrijfspand, kantoor of braakliggend terrein in Den Haag? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie om uw plan te realiseren?

De gemeente biedt bedrijfslocaties te koop en te huur aan verspreid over de hele stad. De locaties zijn goed bereikbaar, dicht bij de snelweg en doorgaande routes. Of gelegen in een wijk waar een bedrijf weinig tot geen overlast kan veroorzaken.

Braakliggend terrein

Bent u op zoek naar een locatie waar u woningen, kantoren, bedrijfsruimte, recreatie, detailhandel, horeca of iets anders wilt realiseren? Vul het formulier Contact over ontwikkellocaties in en binnen 5 dagen ontvangt u een reactie.

Centrale Vastgoed Organisatie

Voor meer informatie over locaties in de stad kunt u contact opnemen met de Centrale Vastgoed Organisatie Den Haag. Stuur een e-mail met uw vraag aan: centralevastgoedorganisatie@denhaag.nl of bel (070) 752 81 41.

Kavels op bedrijventerreinen

De gemeente verkoopt kavels op de HarnaschPolder en de Landtong in de Plaspoelpolder. Maar ook op het Bedrijvenpark Heron heeft de gemeente een deel van de grond in eigendom en wil die verkopen aan ontwikkelaars en bedrijven. 

Bekijk alle informatie van Businesspark Haaglanden.

Communicatie bij bouwprojecten

Bent u ontwikkelaar en wilt u in Den Haag iets bouwen? Heeft u plannen voor het realiseren van een bouwinitiatief? Dan ligt de verantwoordelijkheid voor de communicatie met de bewoners bij u als initiatiefnemer. Lees de handige tips voor communicatie bij bouwprojecten.

LabS55
LabS55

Gepubliceerd: 4 december 2015Laatste wijziging: 19 juli 2017