Het OndernemersOntbijt Den Haag

De gemeente organiseert 4 keer per jaar een OndernemersOntbijt Den Haag. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken gemeente en ondernemers een thema en wisselen ervaringen uit. Doel van het ontbijt is om de samenwerking tussen het Haagse bedrijfsleven en de gemeente te versterken. Lees hoe u zich kunt aanmelden voor dit ontbijt.

Elk OndernemersOntbijt begint met een kort podiumprogramma, waarbij een lid van het college van b en w iets vertelt over actuele Haagse zaken. Vaak is dit een interview of presentatie van een ondernemer of organisatie rond een bepaald thema. Het thema heeft altijd met ondernemen in Den Haag te maken. Daarna krijgt u ruimte om te netwerken en bij te praten.

Gastheer van het OndernemersOntbijt is de burgemeester of 1 van de wethouders. Een perfecte ontmoetingsplaats voor ondernemers en gemeente; Zo omschrijven bezoekers het OndernemersOntbijt Den Haag. Schuif aan, doe zaken en wissel informatie uit in een prettige omgeving.

Thema's van het OndernemersOntbijt

Mogelijke onderwerpen zijn:

 • Dienstverlening aan het mkb
 • Duurzaamheid/circulaire stad
 • Evenementenbeleid
 • Internationaal ondernemen
 • Sociaal ondernemen

Het OndernemersOntbijt Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met MKB Den Haag, VNO-NCW Den Haag en diverse Haagse Businessclubs.

   Locatie en tijd

   De bijeenkomsten vinden 4 keer per jaar plaats op wisselende locaties en duren van 8.00 tot 10.00 uur. Het podiumgedeelte is van circa 8.30 tot 9.00 uur.

   Kosten en aanmelden

   Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname aan het OndernemersOntbijt. U kunt zich momenteel niet aanmelden voor een bijeenkomst.

   Beoordeling

   De organisatie beoordeelt de aanmelding aan de hand van een aantal criteria, zoals: is de vestiging in Den Haag en is het een mkb. De organisatie heeft het recht om inschrijvingen te accepteren of af te wijzen. Na de toewijzing ontvangt u per e-mail een uitnodiging voor het OndernemersOntbijt Den Haag.

   Gepubliceerd: 26 februari 2021Laatste wijziging: 26 februari 2021