Den Haag Werkt: verpakken en handling

Den Haag Werkt is gespecialiseerd in het verpakken van droge voedingsmiddelen en handling. Naast hoge kwaliteit voor een marktconforme prijs krijgt de opdrachtgever hier ook de kans om sociaal verantwoord te ondernemen.

De verpakkingsmogelijkheden bij Den Haag Werkt zijn vrijwel onbeperkt. Of het nu gaat om enkelvoudig inpakwerk of hoogwaardige assemblage. Medewerkers zijn gewend aan werken met  grote aantallen. Alleen al voor de Franse markt verpakken ze jaarlijks miljoenen suikerzakjes. Met hetzelfde enthousiasme werken ze aan kleine series met korte doorlooptijden.

Gecertificeerde foodverpakking

Den Haag Werkt werkt uiterst zorgvuldig bij het inpakken van voedsel. De afdeling is dan ook FSSC 22000 gecertificeerd. Dat is wereldwijde standaard voor de hele voedingsmiddelenindustrie, ontwikkeld door de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV).

Ook voor non-food en handling

U kunt ook bij Den Haag Werkt terecht voor:

  • verpakken non-food

  • ompakken bestaande verpakking

  • stickering actieverpakkingen en

  • verpakken in biologisch afbreekbare folies.

Gemotiveerde medewerkers

De gemotiveerde medewerkers van Den Haag Werkt staan voor kwaliteit. Zij zijn flexibel en werken snel. Den Haag Werkt regelt de opleiding en jaarlijkse bijscholing van de medewerkers. Uiteraard met aandacht voor persoonlijke hygiƫne en alle aspecten van de certificering.

Contact

Heeft u verpak-, ompak- of handlingwerk uit te besteden? Of een andere vraag? Neem dan contact op met Den Haag Werkt. Mail naar denhaagwerkt@denhaag.nl of bel 070 - 752 77 50.

Gepubliceerd: 10 december 2019Laatste wijziging: 12 februari 2020