Den Haag Werkt: techniek

De afdeling techniek van Den Haag Werkt is gespecialiseerd in het bewerken en monteren van houten en metalen onderdelen. Den Haag Werkt staat voor kwaliteit tegen marktconforme tarieven en biedt u de mogelijkheid om sociaal verantwoord te ondernemen.

De technische medewerkers van Den Haag Werkt zijn specialisten in onder meer:

 • houtbewerking
 • las- en soldeerwerk
 • spuitwerk
 • montage en
 • elektrotechnische werkzaamheden.

Het aanbod van Den Haag Werkt is divers en blijft zich ontwikkelen. Een recent voorbeeld is de parkbank, zoals te zien op het Lange Voorhout en in het Zuiderpark. De zitting is van hout en het onderstel van metaal. De medewerkers leverden 500 banken in 3 uitvoeringen in 2 maanden tijd.

Sociaal ondernemen

Met uitstekende machines en vakkundige medewerkers en onder andere de eigen bedrijfsschool, is Den Haag Werkt een belangrijke partner op het gebied van hout- en metaalbewerking. De medewerkers leveren kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Opdrachtgevers van gemeenten tot bedrijfsleven zijn van harte welkom. Hier kunnen zij sociaal verantwoord ondernemen en mensen aan werk helpen.

  Contact

  Heeft u een uitdaging op het gebied van hout- en metaalbewerking? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met Den Haag Werkt. Mail naar denhaagwerkt@denhaag.nl of bel 070 - 752 77 50.

  Gepubliceerd: 10 december 2019Laatste wijziging: 10 december 2019