Den Haag Werkt: stoffeerderij

De ervaren medewerkers van de stoffeerderij van Den Haag Werkt (her)stofferen uiteenlopende meubelstukken. In kleine en grote aantallen. U kunt rekenen op kwaliteit en snelheid. En u krijgt de kans om sociaal verantwoord te ondernemen.

Herstofferen betekent kiezen voor een duurzame en kostenbesparende oplossing. ‘Want al is de zitting versleten of aan vernieuwing toe, het frame van de stoel of bank kan nog jaren mee’, vinden veel opdrachtgevers van Den Haag Werkt. U kunt er terecht voor herstoffering van onder meer:

  • meubilair uit trein, tram, bus en metro
  • stadionstoelen
  • theaterstoelen
  • kantoormeubilair
  • zitmeubilair voor horeca.

Efficiënte logistiek

Aan de hand van de planning van de opdrachtgever komen de stoelen of banken in grote aantallen bij Den Haag Werkt. Enige tijd later staan ze weer als nieuw op hun oude plek.

Dat is de kracht van deze gemotiveerde en getalenteerde stoffeerders met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ruim 50 medewerkers zijn opgeleid en gediplomeerd meubelstoffeerder. Hun talenten lopen uiteen, daardoor is het mogelijk het productieproces te verdelen in deelwerkzaamheden. Een aantal medewerkers verwijdert de oude stof, anderen maken de patronen, snijden de stof, verlijmen het polyether. Weer anderen stikken hoezen en aan het eind zijn er medewerkers die de stoel stofferen. Zo komt elk talent tot zijn recht en heeft de opdrachtgever snel en professioneel resultaat.

Ambitieuze afdeling

De afdeling heeft ambities en wil groeien, het plezier in het werk is groot. Door zaken te doen met de stoffeerderij van Den Haag Werkt bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Ook biedt u hiermee mensen de mogelijkheid op meedoen in de samenleving. Het betekent voor hen niet alleen werk maar ook eigenwaarde en sociale contacten.

Contact

Is het zitmeubilair van uw bedrijf aan een nieuw stofje toe? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met Den Haag Werkt. Mail naar denhaagwerkt@denhaag.nl of bel 070 - 752 77 50.

Gepubliceerd: 10 december 2019Laatste wijziging: 10 december 2019