Den Haag Werkt: schoonmaakdienst

Met de schoonmaakdiensten van Den Haag Werkt bent u verzekerd van een schoon bedrijf. Tegelijk biedt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op werk.

Een smetteloze entree is uw visitekaartje. De professionele schoonmaakdienst van Den Haag Werkt kan daaraan bijdragen. De schoonmaakdienst werkt voor bedrijven, organisaties en instellingen. En ook voor brandweer, ambulancediensten en sportaccommodaties. Den Haag Werkt garandeert een schoon bedrijf door resultaatgericht schoon te maken.

Specialisaties

De schoonmakers van Den Haag Werkt zijn ook gespecialiseerd in vloeronderhoud. Voor glasbewassing werkt Den Haag Werkt samen met gespecialiseerde vaste partners.

In opdracht van woningcorporaties of Verenigingen van Eigenaren zorgt Den Haag Werkt voor het schoonhouden van portieken en galerijen.

Opdrachtgever ontzorgen

Den Haag Werkt ‘ontzorgt’ de opdrachtgever. Op sommige locaties werken vaste medewerkers. In de meeste gevallen begeleidt Den Haag Werkt zelf de mensen op de werkvloer. U heeft er als opdrachtgever dan in feite geen omkijken naar. Ook het regelen van loonkostensubsidies kunt u uitbesteden aan Den Haag Werkt.

Contact

Heeft u schoonmaakwerk uit te besteden? Of een andere vraag? Neem dan contact op met Den Haag Werkt. Mail naar denhaagwerkt@denhaag.nl of bel 070 - 752 77 50.

Gepubliceerd: 10 december 2019Laatste wijziging: 10 december 2019