Den Haag Werkt: industrie

Den Haag Werkt gaat voor duurzaamheid en recycling. Naast elektrotechnische werkzaamheden krijgen boeken een 2e kans. Als opdrachtgever bent u verzekerd van medewerkers tegen een marktconform tarief. En u bent in de gelegenheid om sociaal verantwoord te ondernemen.

De medewerkers op de afdeling elektro weten wat accuraat en veilig werken is. Of het nu gaat om printmontage, kabelbomen voor melkrobots of het in elkaar zetten van stopcontacten en schakelkasten voor de tuinbouw.

In de bedrijfsruimte van Den Haag Werkt wordt gewerkt voor bedrijven op het gebied van kassenbouw, verwarmingsapparatuur of verlichting. Uiteraard voldoet Den Haag Werkt aan hoge (internationale) standaards en keurmerken. De medewerkers worden opgeleid via de bedrijfsschool van Den Haag Werkt en doen de nodige ervaring op bij de opdrachtgever. Samen met het technisch inzicht van de teammanagers vinden opdrachtgevers hier een sociale en deskundige zakenpartner.

Grafische afwerking en recycling

De grafische afwerking van Den Haag Werkt is specialist in het opknappen en binden van boeken. Voor bijvoorbeeld bibliotheken en middelbare scholen. En van oude boeken uit de kringloop maakt Den Haag Werkt notitieboeken met een originele omslag.

Overige werkzaamheden variƫren van het plastificeren en kartonneren van boeken, enveloppen vullen en stickers plakken tot het vervaardigen van kleine relatiegeschenken als een agenda of notitieblokje.

Contact

Heeft u werk op het gebied van electro, grafische afwerking of (her)stoffering uit te besteden? Of een andere vraag? Neem dan contact op met Den Haag Werkt. Mail naar denhaagwerkt@denhaag.nl of bel 070 - 752 77 50.

Gepubliceerd: 10 december 2019Laatste wijziging: 10 december 2019