Den Haag Werkt: archiefservice

Archiveren is een vak, het vraagt om precisie en kennis en staat veelal los van de eigen werkzaamheden. Daarom besteden veel bedrijven en organisaties het werk uit aan de archiefservice van de Den Haag Werkt.

U kunt alle aspecten van archiefwerk uitbesteden aan de mensen van Den Haag Werkt. Denk daarbij aan het:

  • ontdoen van nietjes en paperclips
  • opschonen
  • opbergen
  • opnieuw inrichten
  • digitaliseren.

Bij het digitaliseren van het archief werkt Den Haag Werkt samen met gespecialiseerde bedrijven. De archiefmedewerkers van Den Haag Werkt krijgen een opleiding en regelmatig bijscholing. Waar nodig doen ze ervaring op in een gesimuleerde werksituatie. Voor elke opdracht ontwikkelt Den Haag Werkt een protocol en werkinstructie. Het werk gebeurt onder aansturing van Den Haag Werkt en er is regelmatig overleg met de opdrachtgever.

Bij opdrachtgever of bij Den Haag Werkt

De werkplek van de archiefmedewerkers verschilt. Het werk kan bij Den Haag Werkt worden gedaan. Houdt u uw archief liever in eigen huis? Dan worden de werknemers bij u gedetacheerd.

Uw archief in goede handen

Een aantal landelijke organisaties op het gebied van archief en documentatie maakt al jaren gebruik van de archiefservice van Den Haag Werkt. De betrouwbare archiefservice heeft een marktconform tarief en concurrerende kwaliteit. En de meerwaarde van zeer gemotiveerde werknemers. Met hun kennis en gedreven inzet is uw archief in goede handen en kunt u sociaal verantwoord ondernemen.

Contact

Heeft u archiefwerk uit te besteden? Of een andere vraag? Neem dan contact op met Den Haag Werkt. Mail naar denhaagwerkt@denhaag.nl of bel (070) 752 77 50.

Gepubliceerd: 10 december 2019Laatste wijziging: 23 december 2019