Nieuwsbericht

Waldorpstraat: werkzaamheden

Gepubliceerd: 5 november 2020Laatste wijziging: 18 november 2020

In november 2020 zijn er werkzaamheden in de Waldorpstraat. De drempels tussen de Calandstraat en de XXL Carwash worden minder hoog en opnieuw geasfalteerd. Ook de parkeerstroken naast de drempels worden aangepast.

Wat gaat er gebeuren?

De Waldorpstraat is in 2018 opnieuw ingericht. Daarbij zijn 3 verkeersdrempels geplaatst, tussen de Calandstraat en Hildebrandplein. Deze drempels worden minder hoog zodat de hulpdiensten makkelijker kunnen doorrijden. De drempels krijgen nieuw asfalt. Ook de parkeerstroken naast de drempels worden aangepast, zodat de hoogte gelijk blijft met de drempels.

Planning

Het werk staat gepland van 12 tot en met 20 november 2020. Het verkeer moet zo weinig mogelijk last hebben van het werk. Daarom wordt er alleen gewerkt tussen 9.00 en 16.00 uur, dus niet tijdens de spitsuren. Het asfalteren staat gepland voor de avond en nacht van 19 op 20 november 2020, vanaf 20.00 tot 6.00 uur. Asfalteren kan alleen als het weer goed is. Bij slecht weer wordt dit werk uitgesteld.

Bereikbaarheid

Met de auto:

De weg blijft tijdens bijna alle werkzaamheden open, maar er kan wel vertraging zijn. Bij het asfalteren is de Waldorpstraat tussen de Calandstraat en Hildebrandplein dicht. Alleen bewoners kunnen de wijk bereiken. De meeste parkeerplaatsen blijven tijdens de werkzaamheden beschikbaar. Het kan zijn dat de aannemer er tijdelijk een paar nodig heeft voor werkruimte. Dit wordt op tijd aangegeven zodat u rekening kunt houden met het parkeren van uw auto.

Omleidingen tijdens fase 1
Omleidingen tijdens fase 1

De blauwe lijn is de adviesroute. De rode lijn geeft weer waar gewerkt wordt.

Omleidingen tijdens fase 2
Omleidingen tijdens fase 2

Voetgangers en fietsers:

Voor voetgangers en fietsers blijven alle bestemmingen bereikbaar. Hulpdiensten kunnen er tijdens de werkzaamheden altijd door.

Overlast

Het werk tijdens de nacht maakt geluid. De aannemer doet er alles aan om te zorgen dat dit zo weinig mogelijk is. Toch kan het zijn dat u er last van heeft.

Veiligheid

De gemeente werkt zo veilig mogelijk. Toch blijven werkterreinen gevaarlijk. Vertel kinderen dit en houd hen weg van het werkterrein.