Nieuwsbericht

Vrijwilligers helpen mee aan een veilig en feestelijk oud en nieuw

Gepubliceerd: 29 november 2019Laatste wijziging: 9 december 2019

Veel inwoners zetten zich rond de jaarwisseling in voor hun stad. Vrijwilligers organiseren bijvoorbeeld feestelijke activiteiten voor jong en oud. U kunt ook meehelpen.

Aanmelden als vrijwilliger

Bent u al vrijwilliger of wilt u ook meehelpen rond de jaarwisseling in uw buurt? Meld u bij uw vaste contactpersoon of neem contact op via onderstaande e-mailadressen. De stadsdeelmedewerkers vertellen u wat er al georganiseerd is en adviseren u als u nieuwe activiteiten wilt opzetten.

Meld uw activiteit

De gemeente heeft het hele jaar door contacten met bewoners en bewonersorganisaties over (onder andere) het organiseren van kleinschalige evenementen die een bijdrage leveren aan de participatie, leefbaarheid en veiligheid in een wijk en buurt.

In de voorbereiding op, tijdens en na de jaarwisseling worden er in alle stadsdelen kleinschalige activiteiten en evenementen georganiseerd zoals buurtfeesten en schoonmaakacties. Zulke initiatieven dragen bij aan een veilig en feestelijk verloop van de jaarwisseling en de gemeente ondersteunt dit soort initiatieven dan ook van harte.

Wilt u rondom de jaarwisseling ook iets organiseren in de buurt? Kijk dan op de pagina Evenement organiseren en meld het evenement of de activiteit aan. Geef hierbij duidelijk aan hoe u zich gaat inzetten.

Kalender 'Schone straat'
Zie ook: Jaarwisseling 2019-2020