Nieuwsbericht

Standplaatsen vrij op Haagse Markt

Gepubliceerd: 6 oktober 2020Laatste wijziging: 6 oktober 2020

De gemeente heeft standplaatsen vrij op de Haagse Markt aan de Herman Costerstraat. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Vraag dan een marktvergunning aan.

De aanvraagperiode is:
Vanaf 15 oktober tot en met 14 november 2020.

Overzicht vrije standplaatsen en branches

De locaties van vrije standplaatsen wisselt per kwartaal. De gemeente wijst geen willekeurige vrije plaats aan u toe. U kiest zelf een vrije standplaats en vermeldt deze bij uw aanvraag. Op de plattegrond staat bij elke vrije standplaats wat het tarief voor deze standplaats is.

Branche

U kunt alleen een aanvraag doen voor een branche waarin op de betreffende marktdag(en) het maximale aantal toegestane standplaatsen nog niet is bereikt.

Wilt u een overzicht van de vrije standplaatsen en branches? Bel naar (070) 353 93 20 op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur of stuur een e-mail naar markten@denhaag.nl.

Aanvragen

Vraag een vergunning aan op Marktvergunning vaste standplaats aanvragen. U leest daar ook hoe aanvragen voor een marktvergunning worden beoordeeld.

Geen wachtlijsten

Bedrijfsonderdeel Markten werkt niet met wachtlijsten. Wanneer standplaatsen beschikbaar zijn, leest u dit op deze pagina.

Contact

Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet op de website vinden? Neem dan contact op met afdeling Markten. U kunt een e-mail sturen naar markten@denhaag.nl onder vermelding van 'Vraag marktvergunning Haagse Markt'.

Op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur kunt u telefonisch contact opnemen met afdeling Markten via telefoonnummer (070) 353 93 20.

Zie ook: De Haagse markt