Nieuws

Grote controle in Escamp

Tijdens de integrale handhavingsactie op donderdag 21 maart zijn in Escamp verschillende woningen bezocht, waarvan vijf woningen weer vrijkomen op de markt.

Gratis OV voor kinderen tot en met 11 jaar

De gemeente Den Haag start dit jaar met de pilot 'Gratis OV voor Kinderen'. Een mooi initiatief dat gratis openbaar vervoer biedt aan alle Haagse kinderen van 4 tot en met 11 jaar binnen het vervoersgebied van de HTM.

Meer dan 100 Haagse partijen sluiten Klimaatakkoord 

Op 10 april sloot de gemeente Den Haag met meer dan 100 partijen, zoals bedrijven, ondernemers, overheden, maatschappelijke en internationale organisaties en inwoners van Den Haag, het Haags Klimaatakkoord.

Gracht Piet Heinplein is weer open

Op zondag 14 april om 13u wordt het Piet Heinplein officieel heropend. Na een uitgebreide herinrichting van twee jaar is de gracht van vroeger hersteld. Iedereen is welkom om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening.

ADO Den Haag keert terug naar het hart van de stad

De langgekoesterde wens van zowel de gemeente Den Haag als ADO Den Haag gaat in vervulling: het eerste mannenelftal van ADO Den Haag zal in de loop van het nieuwe seizoen weer in het Zuiderpark gaan trainen.