Den Haag - Breng je stem uit op jouw favoriete Puike Plan!

Persbericht

Breng je stem uit op jouw favoriete Puike Plan!

Gepubliceerd: 21 januari 2019Laatste wijziging:

Afgelopen vrijdag stonden in het Paardcafé de 11 halve finalisten van Puike Plannen op het podium. Zij pitchten voor de jury, hun eigen publiek en de aanwezige pers hun Puike Plannen voor Den Haag. Na alle pitches en het juryberaad maakte wethouder Richard de Mos de drie finalisten bekend. Nu is het aan de Hagenaar om zijn stem uit te brengen!

De drie finalisten

Welke drie plannen leveren volgens de jury de grootste bijdrage aan het imago van Den Haag? Welke Puike Plannen maken Den Haag nog mooier, beter en leuker dan het nu al is? De jury heeft gekozen. Wordt het het nieuwe metershoge Haagse icoon De Geluksvogel van Annemarie de Nood? Gaat de de revolutie van een plasticafval vrije wereld als een golf over de wereld trekken met Den Haag als startpunt door Plastic Free The Hague van Julia de Rooij? Of wordt het toch het zelfvoorzienende clubhuis Onder de brug van inzender Yaron Menneken? Meer informatie over deze Puike Plannen en een korte video van de pitches vind je terug op de website puike-plannen.nl en de Facebook pagina van Be Hague.

Stem op jouw favoriete Puike Plan

De taak van de jury zit er na vrijdagavond op. Vanaf nu is het laatste woord aan de Hagenaars. Zij kunnen, net als iedereen buiten Den Haag overigens, nog tot en met 3 februari stemmen op hun favoriete puike plan via de website: puike-plannen.nl. Aan de drie finalisten de taak om zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun eigen puike plan. Natuurlijk blijven we hen ook komende weken volgen in hun avontuur. Houd hiervoor de Facebook pagina van Be Hague vooral goed in de gaten. Medio februari wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Hoe dat gebeurt is nog even een verrassing.

De drie finalisten en wethouder Richard de Mos
De drie finalisten en wethouder Richard de Mos

m