Nieuwsbericht

Ontvang uw woonlastennota online en krijg een gratis powerbank

Gepubliceerd: 8 januari 2018Laatste wijziging:

U kunt uw woonlastennota ook digitaal krijgen. Geef voor 25 januari 2018 op MijnDenHaag aan dat u uw woonlastennota alleen digitaal wilt krijgen, dan krijgt u een powerbank.

Belastingzaken verstuurt ieder jaar 280.000 woonlastennota’s. Dat is een stapel papier van ongeveer 100 meter hoog. Eigenlijk is dat niet nodig. Iedereen kan de woonlastennota online krijgen via de Berichtenbox van MijnOverheid. Uw zaken regelt u dan online via MijnDenHaag.

Het drukken, sorteren en versturen van papier is zonde. Ook van al die bomen die een beter lot verdienen. Kies daarom voor papiervrij werken en doe uw Belastingzaken voortaan online. Dan kunt u waar u ook bent en wanneer het u uitkomt makkelijk en veilig uw zaken regelen. U kunt altijd uw gegevens inzien, beheren en archiveren.

Krijg een gratis powerbank

Zijn dit nog niet genoeg redenen om over te stappen op papiervrij werken? Geef voor 25 januari 2018 aan dat u uw Haagse woonlastennota vanaf nu alleen digitaal wil. Dan krijgt u een powerbank cadeau. Dan heeft u altijd genoeg energie voor uw tablet of telefoon om waar en wanneer u wilt uw zaken online te regelen.

Na de actie krijgt u via de Berichtenbox een bevestiging met meer informatie over het ophalen van de powerbank.

Log in op MijnDenHaag, meld u aan en krijg een gratis powerbank.

Meld u aan

Lees meer over de Berichtenbox
Een powerbank
Een powerbank