Nieuwsbericht

Martinus Nijhoffweg: werkzaamheden

Gepubliceerd: 9 augustus 2019Laatste wijziging: 9 augustus 2019

De meeste woningen op de KO kavels aan de Martinus Nijhoffweg zijn klaar. Half september 2019 beginnen de werkzaamheden om de wijk bewoonbaar te maken. Deze werkzaamheden duren ongeveer 10 weken.

Het asfalt van de weg die gebruikt is tijdens de bouw wordt vervangen door de definitieve bestrating. Als die bestrating klaar is, komt er groen. Ook worden dan de lichtmasten geverfd en komen er ondergrondse restafvalcontainers tegenover 't Vrije Veld.

Bereikbaarheid

Het werk is opgedeeld in 5 fasen, waarin steeds ongeveer 80 meter van de weg gedaan wordt. De wijk is steeds vanuit 1 van de 2 in- en uitritten bereikbaar.

Heggen

Tijdens de bouw is een aantal van de heggen gesneuveld. De gemeente herplant deze heggen eenmalig. De heggen zijn eigendom van de eigenaren van de kavels. Zij moeten de heggen dan dus zelf onderhouden.

Beheer openbare ruimte

Als de weg klaar is, eindigt de bouwfase. Vanaf dan let de gemeente strenger op het plaatsen van afval in de openbare ruimte en op verkeerd parkeren.

Parkeren

Alle vrije kavels hebben een parkeerplaats op eigen terrein. Het is de bedoeling dat de eigenaar hier zijn auto parkeert. Het parkeerterrein aan de voorzijde is bedoeld om bezoekers te laten parkeren.

Omgevingsvergunning

Het plaatsen van hoge erfscheidingen langs de openbare weg is niet zomaar toegestaan. U moet daarvoor een omgevingsvergunning aanvragen.

Meer informatie

Voor informatie over de wegwerkzaamheden kunt u contact opnemen met de directievoerder. Dat is de heer Lalleman van Newton bv. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-20 63 33 44.