Nieuwsbericht

Maak kans op kaarten voor de 1e Sea Sights Summit van Den Haag

Gepubliceerd: 11 oktober 2018Laatste wijziging: 22 oktober 2018

Op vrijdag 19 oktober is de allereerste Sea Sights Summit van Den Haag. Onderzoekers, beleidsmakers en innovatieve start-ups beantwoorden dan vragen over de toekomst van de kust en de zee. U maakt kans op gratis kaarten voor deze dag vol interessante sprekers en workshops.

Waar

Op de Pier en in het Kurhaus van Scheveningen.

Wanneer

Vrijdag 19 oktober 2018 van 9.00 tot 17.00 uur.

Bekijk de video Denk mee over de zee (Youtube-kanaal van het Sea Sights Festival)

Win vrijkaarten

De gemeente geeft 10x2 kaarten gratis weg. Laat weten waarom u naar de Sea Sights Summit wilt en mail uw motivatie naar cleo.vissers@denhaag.nl. De origineelste inzendingen maken kans op 2 gratis kaarten. Heeft u geen vrijkaarten gekregen? Dan kunt u een ticket kopen via www.seasights.nl/summit.

Programma

Het dagvullend programma begint met enkele inspirerende sprekers uit de wereld van landschapsarchitectuur, mariene wetenschap en kustbeleid. Daarna kunt u met elkaar van gedachten wisselen in een tiental workshops.

Kijk voor het volledige programma op www.seasights.nl/summit.

Sea Sights Festival

De Sea Sights Summit is onderdeel van het Sea Sights Festival, het innovatiefestival aan en over de kust. Van 19 tot en met 21 oktober staan de boulevard en de Pier van Scheveningen in het teken van de toekomst aan zee, met onder meer een expo, een summit en een debat.

Kijk voor meer informatie op www.seasights.nl.

Pier met reuzenrad