Nieuwsbericht

Instawalk bij Rotterdamsebaan

Gepubliceerd: 29 oktober 2019Laatste wijziging: 29 oktober 2019

Al een paar jaar werkt de gemeente aan de aanleg van de Rotterdamsebaan. De bouwwerkzaamheden leveren vaak indrukwekkende beelden op. Fotografeert u graag en maakt u gebruik van Instagram of Facebook? Meld u dan aan voor de Instawalk op donderdag 28 november 2019 van 9.30 tot 11.30 uur. Er is plek voor 15 personen.

Iedereen heeft een andere kijk op de wereld en zijn omgeving. De gemeente is benieuwd naar hoe anderen de Rotterdamsebaan meemaken en vooral wat zij zien. De gemeente organiseert daarom een Instawalk. Tijdens de Instawalk maakt u een wandeling over 1 of meer werkterreinen van de Rotterdamsebaan. Onderweg vertellen we u wat er te zien is en geven we u uitleg over het project. Tijdens de rondleiding krijgt u voldoende tijd voor het maken van foto’s.  

Online meegenieten

Na afloop deelt u uw foto’s van het werkterrein op Instagram en/of Facebook zodat iedereen online kan meegenieten van uw bijzondere beelden via #rotterdamsebaan en @rotterdamsebaan. Wij delen uw foto’s daarna ook op ons eigen Instagram- of Facebook account.

Voorwaarden

Om mee te kunnen doen aan de Instawalk gelden de volgende voorwaarden:

  • U heeft een actief Instagram- en/of Facebookaccount en u volgt de Rotterdamsebaan.
  • U bent minimaal 18 jaar oud.

  • Omdat we over het werkterrein lopen is het belangrijk dat u goed ter been bent.

  • Na afloop van de rondleiding plaatst u minimaal 1 bericht op Instagram en/of Facebook met #rotterdamsebaan en @rotterdamsebaan.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de Instawalk? Kom dan naar Trefpunt Rotterdamsebaan op Binckhorstlaan 340 (1e etage). U vindt er ook meer informatie over het project. U kunt zich aanmelden vóór donderdag 21 november 2019. De eerste 15 aanmeldingen krijgen een uitnodiging per e-mail met daarin meer informatie over de Instawalk. U kunt alleen uzelf aanmelden. U kunt uw inschrijving niet aan iemand anders doorgeven.

Wilt u alvast ideeën opdoen voor het maken van de mooiste foto’s? Bekijk dan de foto’s op het Flickr account van de Rotterdamsebaan.

Werkterrein Rotterdamsebaan
Werkterrein Rotterdamsebaan