Nu:
Coronavirus
Laatste update: 12:43 uur

Nieuwsbericht

Haagse Ondernemersagenda ondersteunt bedrijven

Gepubliceerd: 1 juni 2019Laatste wijziging: 8 juli 2019

Kunt u als ondernemer wel eens hulp gebruiken? De gemeente helpt u graag. De nieuwe Haagse Ondernemersagenda biedt grote en kleine bedrijven praktische ondersteuning op verschillende gebieden.

Voor u als ondernemer staat de klant centraal; voor de gemeente staat u als ondernemer centraal. U geeft klanten met een mooi product, goede service en heldere informatie. Hetzelfde wil de gemeente u leveren door goed te luisteren naar wat u nodig heeft.

Ondernemersagenda

Om deze reden heeft Den Haag als 1e grote stad een Ondernemersagenda. Met veel nieuwe projecten helpt deze Haagse Ondernemersagenda u bij belangrijke zaken als:

  • het vinden van goed personeel
  • mogelijkheden voor financiering
  • slimmer inzetten van ICT, internet en sociale media.

Zodat u succesvol in én aan uw zaak kunt werken. De agenda is daarmee een vervolg op bestaande successen als het Ondernemersportaal en Steenworp voor ondersteuning bij bedrijfshuisvesting.

Starten, groeien en doorgroeien

De Haagse Ondernemersagenda is er voor bedrijven tot 100 werknemers: van aannemer tot zorgverlener. Van starter tot doorgroeier. Van familiezaak tot zzp’er. De Ondernemersagenda speelt in op de verschillende levensfasen en op de brede behoefte van ons lokale bedrijfsleven.

Hoofdthema’s Ondernemersagenda

De Ondernemersagenda bestaat uit 4 hoofdthema’s:

  1. Dienstverlening: dichtbij, vriendelijk en effectief
  2. Starten: goed voorbereid en kansrijk starten
  3. Groeien: meer omzet, nieuwe markten en producten
  4. Zuidwest en Haags Veen: lokaal ondernemerschap versterken.

Bijeenkomst cybersecurity

Concreet betekent dit voor u dat de gemeente de komende tijd bijvoorbeeld bijeenkomsten organiseert om u te helpen voorbereiden op de uitdagingen van de toekomst.

Nieuwsbrief Ondernemen

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws over ondernemen in Den Haag? Over subsidiemogelijkheden, (netwerk)bijeenkomsten, prijsvragen en andere informatie die voor u als kleine of grote ondernemer interessant kan zijn? Meld u dan aan voor de Nieuwsbrief Ondernemen of volg het Ondernemersportaal op Twitter: OPDenhaag.