Nieuwsbericht

Ga op Wereldreis door eigen stad

Gepubliceerd: 22 februari 2018Laatste wijziging: 14 maart 2018

Ga op zondag 18 maart 2018 gratis op Wereldreis door eigen stad georganiseerd voor en door Hagenaars. Met de Wereldreis wil de gemeente bewoners met elkaar verbinden. Culturele en religieuze instellingen, wijk- en activiteitencentra en maatschappelijke ondernemers openen hun deuren. Doe mee met workshops, stadswandelingen en rondleidingen.

Ontmoet Hagenaars tijdens de Wereldreis door de eigen stad
Ontmoet Hagenaars tijdens de Wereldreis door de eigen stad

De organisaties openen hun deuren met als doel om met elkaar kennis te maken, in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Het is een dag vol nieuwsgierigheid, laagdrempelige ontmoetingen en vooral veel plezier.

  • Wanneer: zondag 18 maart 2018 tussen 12.00 en 17.00 uur
  • Waar: Centraal Ontmoetingsplein, Hofplaats
  • Toegang: gratis

Wat is er te doen?

U bepaalt uw reis helemaal zelf, in uw eigen tempo. Kies ervoor om gratis met de speciale Wereldreisbussen en stadsfietsen door de stad te toeren of wandel door de stad, met én zonder gids. Doe mee aan een activiteit of loop binnen en ga in gesprek. Ook kunt u genieten van hapjes en drankjes uit de Haagse wereldkeukens.

Waarom deze dag?

De Wereldreis door eigen stad wordt georganiseerd vanwege de Internationale dag tegen racisme en discriminatie. Op deze dag, jaarlijks op 21 maart, wordt wereldwijd extra aandacht geschonken aan dit maatschappelijke probleem.

Zie ook: Wereldreis door eigen stad 2018
Zie ook: Wereldreis door eigen stad 2018 op Facebook