Nieuwsbericht

Denk mee over opknapbeurt De Brinken

Gepubliceerd: 8 oktober 2019Laatste wijziging: 8 oktober 2019

De Brinken in Kraayenstein krijgt een opknapbeurt. De gemeente wil dat de wijk mooier, klimaatbestendiger, socialer, gezonder en groener wordt. Wijkbewoners mogen daarover meedenken.

Bewoners hebben zelf aangedragen welke punten volgens hen toe zijn aan een opknapbeurt. Een aantal daarvan is op een kaart gezet die is terug te vinden op de website debrinkenknaptop.denhaag.nl. Aan deze kaart kunnen bewoners tot 21 oktober nog opknappunten toevoegen. Ook kunnen zij op deze website de ontwikkelingen volgen en meedoen met het maken van plannen.

Geef u op voor de bewonerscommissie

Een bewonerscommissie gaat samen met deskundigen aan de slag met de opknappunten die bewoners hebben aangedragen. Wilt u meedoen in de bewonerscommissie? Meld u dan voor 21 oktober aan via het formulier of tijdens de informatiebijeenkomst. U kunt ook een brief sturen naar:

Stadsdeel Loosduinen
ovv De Brinken Knapt Op
Kleine Keizer 10
2553 CV Den Haag

Er zijn 15 plaatsen beschikbaar, waarvan 2 plaatsen voor leden van het wijkberaad. Zijn er meer aanmeldingen dan plaatsen, dan wordt er geselecteerd.

Bewonersbijeenkomst

Op 17 oktober is er een bijeenkomst voor alle bewoners van de Brinken. Daar vertellen vertegenwoordigers van de gemeente hoe zij met de inwoners samenwerken aan de plannen voor De Brinken.

  • Wanneer: 17 oktober 2019 van 17.30 tot 20.00 uur
  • Waar: WoonZorgPark Loosduinen, Willem III straat 36

De bijeenkomst heeft geen vast programma. Bewoners kunnen binnenlopen op het tijdstip dat hen het beste uitkomt. Kunt u niet bij de bewonersavond zijn? Dan kunt u ook uw punten mondeling aan de gemeente doorgeven.

Wijkwandeling

Voorafgaand aan de bijeenkomst is er van 16.00 tot 17.00 uur een wijkwandeling met projectleider Pauline van den Broeke. De wandeling start om 15.45 uur bij Wijkcentrum de Wiekslag.

Meer informatie

Kijk voor alle informatie op de website. Vragen kunt u stellen per e-mail via: debrinkenknaptop@denhaag.nl of kom naar de bijeenkomst.