Nieuwsbericht

Deel een auto en maak gebruik van de actie

Gepubliceerd: 13 februari 2018Laatste wijziging: 13 februari 2018

Heeft u een auto, maar gebruikt u deze niet elke dag? Of twijfelt u over de aanschaf van een auto omdat u er maar af en toe een nodig heeft? Dan kan de probeeractie iets voor u zijn.

Woont u in Den Haag en wilt u een deelauto proberen of uw eigen auto verhuren? Greenwheels, SnappCar, Mywheels en de gemeente bieden u dan een tegoed aan van € 35.  

Actie autodelen: gebruik uw tegoed

Gebruik het tegoed bij 1 van de deelauto-aanbieders en gebruik bij uw boeking de kortingscode: denhaag2018. De code is geldig tot en met 31 december 2018 of zolang de voorraad strekt. De korting is niet te gebruiken in combinatie met andere acties.

  • Via Greenwheels: Registreer u bij www.greenwheels.nl. Ga naar 'mijn profiel', 'claim voucher' en vul 'denhaag2018' in. De voucher wordt automatisch bij uw rit verrekend.
  • Via SnappCar: Registreer u bij www.snappcar.nl en vul de code 'denhaag2018' in. U kunt kiezen voor een korting op uw 1e verhuur of een korting op uw 1e rit wanneer u de code invult bij de betaling van uw boeking.
  • Via Mywheels: Registreer u bij www.mywheels.nl en vul de code 'denhaag2018' in. Bij het reserveren van een auto wordt automatisch de korting verrekend.
Autodelen in de straat
Autodelen in de straat

Autodelen met buren of vrienden

Steeds meer mensen delen hun auto met buren of vrienden. Of schaffen geen 2e auto aan, maar maken af en toe gebruik van een commerciële deelauto. Dit is een mooie oplossing die financieel aantrekkelijk is. En het is ook nog eens goed voor het milieu en voor minder geparkeerde auto's op straat. Daarom wil de gemeente de verschillende vormen van autodelen bekendmaken bij haar inwoners.   

Autodelen in de straat
Autodelen in de straat
Zie ook: Autodelen: voordelig en goed voor het milieu