Nieuwsbericht

Binckhorstbrug dicht voor onderhoud

Gepubliceerd: 28 augustus 2022Laatste wijziging: 8 september 2022

De Binckhorstbrug wordt opgeknapt. Dat is nodig omdat de brug in slechte staat is. Voor het werk gaat de brug van 28 augustus tot en met 23 september 2022 dicht. Tijdens het werk moeten auto’s omrijden. Ook fietsers en voetgangers kunnen tijdelijk niet over de brug.

Afsluitingen

Voor auto’s

Van zondag 28 augustus tot en met vrijdag 23 september 2022 is de brug dicht voor auto’s.

Voor fietsers en voetgangers

Van zondag 28 augustus tot en met woensdag 31 augustus 2022 en van zondag 18 september tot en met vrijdag 23 september 2022 is de brug dicht voor fietsers en voetgangers.

Omleidingen

Tijdens het werk wordt het verkeer omgeleid. De omleidingen zijn aangegeven met gele borden.

Stad in

Vanaf de A12 richting Binckhorst: Regulusweg (S108) en dan via de Wegastraat en Supernovaweg naar de Binckhorst. Deze omleiding staat aangegeven met de letter K.

Stad uit

Vanaf de Binckhorst via de Supernovaweg, Wegastraat en Regulusweg (S108) en dan naar de A12 richting Utrecht. Deze omleiding staat aangegeven met de letter C.

Doorgaand verkeer

Doorgaand verkeer van en naar Rotterdam rijdt via de Rotterdamsebaan (S107). Verkeer van en naar Utrecht en Amsterdam rijdt via de Utrechtsebaan (A12).

Plaatselijk verkeer

De Maanweg is bereikbaar. U moet wel keren op de Maanweg zelf. Keren op de kruising Maanweg / Binckhorstlaan is verboden.

Omleiding Binckhorstbrug
Omleiding Binckhorstbrug