Nieuwsbericht

Afsluiting rijbaan N211 vanuit Westland naar Den Haag

Gepubliceerd: 9 maart 2018Laatste wijziging: 14 maart 2018

Op maandag 12 maart 1.00 uur start bouwbedrijf BAM met voorbereidende werkzaamheden voor het groot onderhoud aan de N211. Er wordt voor een tijdelijke verkeerssituatie gezorgd op de Nieuweweg, van Den Haag tot aan de rotonde bij ABC-Westland. De voorbereidende werkzaamheden duren naar verwachting tot zondag 18 maart 22.00 uur.

Verkeer wordt omgeleid

Tijdens het onderhoud aan de N211 moet u rekening houden met verschillende omleidingsroutes en verkeerssituaties:

  • Doorgaand auto- en vrachtverkeer vanuit Den Haag rijdt langs het werkvak tussen de Madepolderweg en de rotonde bij het ABC-terrein.
  • Doorgaand auto- en vrachtverkeer vanuit het Westland volgt een omleidingsroute via Paul Captijnlaan > Arckelweg > Wateringseweg > Lozerlaan of via de N213 richting Naaldwijk > N222 richting Wateringen.
  • Fietsers en voetgangers kunnen de werkzaamheden in deze fase langs.
  • Hulpdiensten kunnen er altijd langs.

Bekijk de omleiding tijdens de voorbereiding van Fase A.

Op de kaart ziet u waar de N211 is afgesloten tijdens de voorbereidingen van de werkzaamheden van fase A. (klik om te vergroten)
Op de kaart ziet u waar de N211 is afgesloten tijdens de voorbereidingen van de werkzaamheden van fase A. (klik om te vergroten)

Planning

De uitvoering van de werkzaamheden voor het project zijn opgedeeld in fasen. Door de werkzaamheden slim in te delen, blijven de toegangswegen van en naar bedrijven en omwonenden beschikbaar.

Voorbereiding fase A: Maandag 12 maart 1.00 uur tot en met zondag 18 maart 22.00 uur 2018

    Kijk voor informatie over de andere fasen en het nieuwe ontwerp op de website van de Provincie Zuid-Holland.