Nieuwsbericht

Activiteiten voor kinderen in de zomervakantie

Gepubliceerd: 26 maart 2019Laatste wijziging: 2 april 2019

Wilt u dat uw kind een bijzondere zomervakantie heeft? Stichting Haagse Vakantiekampen Binnenstadsjeugd (STiB), stichting Jeugd Vakantie Activiteiten (JVA) en Don Bosco organiseren verschillende activiteiten speciaal voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar. Alle kinderen, met of zonder Ooievaarspas, zijn welkom.

Leuke vakantie voor alle kinderen

De gemeente wil dat alle kinderen in Den Haag een leuke vakantie hebben. Daarom is de Ooievaarspas geldig voor de volgende activiteiten:

  • Van 13 tot en met 30 augustus kunnen kinderen van 4 tot en met 16 jaar zich per dag inschrijven om mee te doen met de activiteiten bij Don Bosco. Per leeftijdscategorie is een programma met sport, spel, speurtocht, watergevecht, toneel en dans, schminken, knutselen en koken. Ga voor meer informatie naar www.donboscorijswijk.nl.
  • Van 22 juli tot en met 9 augustus organiseert de Stichting JVA op Duinrell een
    vakantieproject voor de Haagse basisschoolkinderen van 4 tot 13 jaar. Ga voor meer informatie en aanmelden naar JVAdenhaag.nl.
  • Van 17 tot en met 24 augustus organiseert STiB een vakantiekamp voor Haagse kinderen van 12 tot en met 15 jaar. Ga voor meer informatie en aanmelden naar stibkamp.nl.
Zie ook: Vrije tijd en recreatie
Een leuke vakantie voor alle kinderen in Den Haag
Een leuke vakantie voor alle kinderen in Den Haag