Nieuwsbericht

Activiteiten voor kinderen in de zomervakantie

Gepubliceerd: 20 mei 2021Laatste wijziging: 31 mei 2021

Wilt u dat uw kind een bijzondere zomervakantie heeft? Stichting Jeugd Vakantie Activiteiten (JVA), YMCA Den Haag en Don Bosco organiseren verschillende activiteiten speciaal voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar. Alle kinderen zijn welkom, met of zonder Ooievaarspas.

Activiteiten en vakantie voor alle kinderen

De gemeente wil dat alle kinderen in Den Haag een leuke vakantie hebben. Daarom is de Ooievaarspas geldig voor de volgende activiteiten:

  • Van 19 juli tot en met 6 augustus organiseert de Stichting JVA op Duinrell een vakantieproject voor de Haagse basisschoolkinderen van 4 tot 13 jaar. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.jvadenhaag.nl.
  • Van 9 tot en met 27 augustus kunnen kinderen van 4 tot en met 16 jaar zich per dag inschrijven om mee te doen met de activiteiten bij Don Bosco. Per leeftijdscategorie is een programma met sport, spel, speurtocht, watergevecht, toneel en dans, schminken, knutselen en koken. Ga voor meer informatie naar www.donboscorijswijk.nl.
  • YMCA Den Haag organiseert van 20 tot en met 22 juli een zomer 3-daagse en van 16 tot en met 19 augustus een zomer 4-daagse. Tijdens deze dagen zijn er activiteiten voor verschillende leeftijdscategorie├źn. Ga voor meer informatie en de locaties naar www.ymcadenhaag.nl.
      Een leuke vakantie voor alle kinderen in Den Haag
      Een leuke vakantie voor alle kinderen in Den Haag