De Stadskamer

Geef in de Stadskamer feedback over de Haagse dienstverlening. Of vertel wat uw idee├źn hierover zijn. Zo helpt u de gemeente om de dienstverlening beter op uw wensen af te stemmen.

In de Stadskamer doet de gemeente gebruikersonderzoek naar een product of dienst. Van aanvraag tot afhandeling en nazorg. Bijvoorbeeld:

  • Via welk kanaal regelt u het liefst een parkeervergunning?
  • Op welk punt van een brief of website haakt u af?
  • Wat verwacht u te moeten doen na het lezen van een brief of beschikking?

Gebruikersonderzoek richt zich bijvoorbeeld op websites, apps, brieven, informatiefolders of papieren en digitale formulieren. De uitkomsten van het onderzoek laten zien hoe gemeente deze middelen kan verbeteren. Zodat deze makkelijker te gebruiken of beter te begrijpen zijn.

Waar is de Stadskamer?

De Stadskamer vindt u in het stadhuis. De ruimte is makkelijk te bereiken voor alle Hagenaars, ook met een rolstoel.

Hoe werkt het?

Voor elk onderzoek vraagt de gemeente aan een aantal Hagenaars uit het klantpanel of zij willen meewerken. Deelnemers aan een onderzoek horen vooraf waar ze moeten zijn en wat ze moeten doen.
Wilt u meedoen met gebruikersonderzoek? Meld u dan aan voor het klantpanel.

Wanneer er geen onderzoek gedaan wordt in de Stadskamer, kunt u ook zonder uitnodiging langskomen. Stuur vooraf een e-mail naar stadskamer@denhaag.nl, zodat er iemand is om te luisteren naar uw ervaringen met de dienstverlening.

Aanmelden voor het klantpanel

Wilt u meedoen met gebruikersonderzoek of heeft u vragen? Stuur een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar stadskamer@denhaag.nl.

Gepubliceerd: 19 februari 2018Laatste wijziging: 25 oktober 2018