Laadpaal aanvragen

Laadpaal aanvragen

De gemeente verwerkt en beschermt wettelijk uw persoonsgegevens volgens de Verklaring inzake Gegevensbescherming.

Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

De gemeente gaat de mogelijkheden voor het uitbreiden van de huidige laadcapaciteit onderzoeken als:

  • U voldoet aan een van de volgende voorwaarden:
    • U bent in het bezit van een kentekenbewijs of leasecontract van een elektrische auto. Een elektrische auto is een wegvoertuig dat bij de RDW staat geregistreerd als auto en geheel of gedeeltelijk door een elektromotor wordt aangedreven waarvoor de elektrische energie geleverd wordt door een batterij en waarvan de batterij wordt opgeladen door middel van een oplaadpunt buiten het voertuig;
    • U bent nog niet in het bezit van een kentekenbewijs of leasecontract, maar verwacht dit binnen drie maanden te ontvangen (aan te tonen met koopovereenkomst, verklaring leasemaatschappij).
  • u ingeschreven bent als inwoner van Den Haag, of u tenminste 28 uur in de week werkzaam bent in de gemeente Den Haag (aan te tonen met een arbeidsovereenkomst), of u een in Den Haag gevestigde onderneming of organisatie vertegenwoordigt.
  • er geen ruimte is voor plaatsing (en opladen) van het elektrisch voertuig op eigen terrein (inclusief bij het wooncomplex behorende parkeergarages/-kelders).
Voldoet u aan de opgegeven voorwaarden?
Mijn gegevens

Nadat u uw verzoek heeft ingediend ontvangt u per een e-mail informatie over de stappen die de gemeente onderneemt naar aanleiding van uw verzoek.

Wij informeren u ook graag over ontwikkelingen met betrekking tot het Haagse laadnetwerk. Denk hierbij aan prijs- of beleidswijzigingen, (grote) storingen, pilots, of andere informatie die voor u als e-rijder van belang is.

Bent u hiermee akkoord?