Vacatures

Wil je graag op de hoogte blijven van vacatures in
Den Haag? Meld je dan aan voor een vacature-alert. Elke 2 weken ontvang je dan een overzicht met alle openstaande vacatures.

Aanmelden vacature-alert

Vacatures

 • Verzuimcoach

  Heb jij affiniteit en ervaring met het onderwerp verzuim en re-integratie? Wil je werken bij het Arbo Centrum waar het volop in beweging is en waar een diversiteit aan interne en externe professionals samenwerken?

 • Hoofd Kwaliteit & Coaching

  Proactief en met visie leg je verbinding met andere disciplines om het primair proces optimaal tot uitvoering te brengen. Je bent een peoplemanager, teambuilder en netwerker met een realistische kijk op de mogelijkheden en in te zetten middelen.

 • Afdelingsmanager Human Resource Services

  Ervaren manager met oog voor het realiseren van de juiste balans tussen optimale dienstverlening en aandacht voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van en de communicatie met medewerkers.

 • Communicatieadviseur ExpertiseLab

  Het CommunicatieLab van de gemeente Den Haag zoekt versterking! Is jouw expertisegebied interne communicatie, heb je op dit gebied aantoonbaar het verschil gemaakt en lever je graag een actieve bijdrage aan de sociale vraagstukken van nu en in de toekomst?

 • Afdelingsmanager Gebouwen Services

  Ervaren manager met technisch inzicht. Je bent iemand die hard is op de inhoud, maar zacht op de relatie. Daarnaast ben je een echte verbinder en beschik je over een dosis humor, lef en relativeringsvermogen.

 • Jeugdverpleegkundigen voortgezet onderwijs

  Je bezoekt scholen om jongeren tussen de 12 en 16 jaar te onderzoeken, problemen te signaleren en hierover met ze in gesprek te gaan. In het contact met kinderen en ouders houd je rekening met hun etnische achtergrond en sociaaleconomische positie.

 • Jeugdverpleegkundige

  Je verleent verpleegkundige zorg voor 0- tot 4-jarigen en adviseert en ondersteunt kinderen, ouders en verzorgers. Jouw (werk)houding is flexibel, open en respectvol en je bent nauwkeurig en samenwerkingsgericht.

 • Bestuursadviseur burgemeester

  Strategisch adviseur die politieke en maatschappelijke signalen kan vertalen in bestuurlijke initiatieven. Je bent een generalist, initiatiefrijk en hebt een goed ontwikkelde politieke antenne en bestuurlijke vaardigheden.

 • Jeugdarts

  Het CJG Den Haag is op zoek naar een jeugdarts KNMG of basisarts voor de uitvoering van de JGZ. In je contacten met ouders en kinderen ben je mild en voorkomend en houd je rekening met hun etnische achtergrond.

 • Algemeen directeur dienst Stedelijke Ontwikkeling

  Gemeente Den Haag zoekt een Algemeen directeur dienst Stedelijke Ontwikkeling.

 • Constructeur

  Gemeente Den Haag zoekt een constructeur voor 36 uur per week.